Türkiyenin En İyi Heyk Sitesi
-
Yaz tatili diyerekten istanbula teyzemlere gittik.Orda bilgisayara oturdum msnde arkadaşlarla muhabbet ederken bnm yeğen "bak sinirimi bozma bütün kişi listendekileri heklerim"dedi allah allah dedim nasıl oluyo bu iş bu arada benim kişi listesindede 100 ü aşkın adres var "türkiyedeki en büyük heyk sitesine üye oldum orda tanıdıklarımda var" dedi .Vay dedim neymiş bu en büyük site tahmin etçeeniz gibi bizim www.cyber-warrior.org u söledi.Lan dedim senin en büyük dediğin bumu
ee dedim nasıl hekliyon milleti
"orda bi arkadaşım var o bana bi mail yolladı onu birisine yolladıktan sora o arkadaşa onun şifresi geliyo bende adamın msn ine giriyom"dedi göster bi şu maili dedim bi baktım bi link var tıklayınca hacker_hacking_hacked.sitemynet....... gibisinden bi adres açıldı bide baktım yamık yumuk fake olduğu herbir pikselinden anlaşılan bi sayfa açıldı .
dedim kaç salağı heklemiş bu herifte hekırım diyo diye sordum
ben 15 kişiye yolladım 3 tanesinin şifresini verdi ama sadece 1 tanesinin şifresi tutttu bende onu hekledim dedi
işte cyber-wariror un gurur kaynakları genç hekırları
düşündükçe hala gülüyom yaa
-
ahahahahhaha o kadarını yapabiliolarmıymıs :) bide o fake i yiyen salakların elini öpmek lazım :)
-
zuhahahahahaha
selamet ve sevgiyle diyorum o zaman (f) -
hor görmeyin abisi o da büyüyünce heçkır olcak :)
Toplam Hit: 808 Toplam Mesaj: 4