folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiyenin En Zengin 100 Adamı

Türkiyenin En Zengin 100 Adamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

Türkiye’nin en zenginlerinin servetlerinin bu yıl geçen yıla göre yüzde 30-35 arasında arttığı tahmin ediliyor. Önemli iniş ve çıkışların gözlendiği listede zirve yine Koç Ailesi’nin. 8 milyarın üzerinde serveti olan ikinci aile Sabancı Ailesi. Koç Ailesi’nin borsadaki şirketlerinin kendilerine ait hisselerinin tutarı 18 milyar doları buluyor. Sabancı’da bu rakam 17 milyar dolar.

Doğan ve Şahenk ailelerinin servetleri 6-8 milyar dolar arasında gösteriliyor. 4-5 milyar dolar arasında servete sahip diğer aile ve isimler ise Ülker Ailesi, Şarık Tara, Yazıcı Ailesi, Dinçkök Ailesi, Özilhan Ailesi, Mehmet Emin Karamehmet, Eczacıbaşı Ailesi ve Habaş Grubu’nun sahibi Mehmet Başaran.

Listede bu yılın en hızlı tırmanan aile Gülçelik’ler oldu. Enka’nın ortağı olan aile Enka’daki hisselerinin değeriyle 2.3 milyar dolarlık servetiyle 53’üncü sıradan bir anda 20’nci sıraya yükseldiler. Yine Geçen yılki listede 40’ıncı sırada yer alan Boydak Ailesi de şirketlerinin değerinin artışı ve Anadolu Katılım Bankası’nın satışından elde ettikleri servetle 21’in sıraya çıktılar. Sayısız konut projelerini hayata geçiren Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu da bu yıl 61’incilikten 46’ncı sıraya yükseldi.

EKONOMİST Dergisi’nin bu yıl listeye yeni giren isimleri, Cevahir Ailesi, Branştayn Ailesi, Intergum’u 450 milyon dolarlık peşin bedelle satan Amram Ailesi, Ersin Pamuksüzer, Topbaş Ailesi, Uran Ailesi, Mehmet Ali Aydınlar ve Yahya Kiğılı oldu. Servetini vakfına bağışlayan ve geçtiğimiz mart ayında vefat eden merhum Kadir Has’ın ailesi listede yer alamadı. Bu yıl listeye giremen diğer isimler ise Ahmet Hamoğlu, Hakko Ailesi, Erdoğan Özgörkey, Eskiyapan, Ahmet Çetinkaya, Molu ve Tahincioğlu aileleri oldu.

-alıntı-

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    100 olacakmış bı 0 eksik koymuşuz=) neyse iftar ardı dolu mide olur böle şeyler...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Bi tanede adana da bi zengin vardı unuttum amk adını:| hastaneleri fln vardı..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    Topbaş Ailesi,

bu kadir topbaşmı la yoksa.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    Benimde gönlüm zengin :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim adıı göremedim a.q.  odun kömürü konuyu düzenle beni de ekle :-)))

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    hacı sen dünyadaki en zengin 100 desin türkiyeye koymaya bile gerek görmedim :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Büyüyünce bende girsem mi acaba, yok ya koç sabancı dengim değel yav Gatesi'i istiyom :D

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    vay be milet götürüyor. bizimde gönlümüz sengin demi SWAT

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
Toplam Hit: 1030 Toplam Mesaj: 9