folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiyenin İlk Askeri Uydusu Göktürk

Türkiyenin İlk Askeri Uydusu Göktürk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Bu gün haberlerde gördüm arkadaslar. %100 türk malı olacagından bahsediyordu haberlerde. Terörle mücadeleye çok faydası dokunacagına eminim.. Hayırlı olsun diyorum da..

Acaba Fırlatmada sorun cıkarırlarmı bize ?? Demek istediğim sabotaj.

Bu linkte biraz bahsediyor haberi görmeyenler için.

http://www.nette68.com/meydan/konu/238/T%C3%BCrk%20Askeri%20Uydusu%20%27G%C3%B6kt%C3%BCrk%27%20Yak%C4%B1nda%20G%C3%B6reve%20Ba%C5%9Fl%C4%B1yor

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

vay aq 70000 kişilik özel tim, yeni silahlar, istihbarat uçağı, uydu. noluyo lan bize :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Duymustum bu haberı yanlız soyle bısey var ben ınanmıyorum kı bu teroru kolay kolay defedecegımıze...Artık ınancım kırılmaya basladı.Kendı komutanlarımız,Canımızı guvenerek ellerıne teslım ettıgımız ınsanlar bu devletı satıyorda,Bız sıvıller ne yapalım baska?

Bı haber okumustum bayagı oldu.Komutan terorıstlerle ırtıbata gecıyor ve askerlerı yollayacagı yerı soyluyor.Komutan ısım ısım secıyor askerlerımızı,ve ınanılması o kadar zor kı,ınsan dusundukce kafayı yıyecek gıbı olsada komutan olucek olan askerlerın ısımlerını secıyor ve bıle bıle operasyona gonderıyor...

Bız hep Dunya'yı elımıze gecırecek fırsat bulsakta aramızdakı haınler bıze rahat vermez...Once kendı ıcımızden baslamalıyız temızleyeme,sonrası kolay zaten...

Benım Kardesımde asker suan,bole seylerı yazarken ellerım tıtrıyor...Icımden ınce bır sızı gecıyor...Allah Askerlerımızın Yar ve Yardımcısı Olsun...

Allah büyüktür vesselam...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

uydu yapmaktan ziyada onu fırlatma işi karışık ve masraflıdır.Türkiyeden bu işin olmayacağını düşünüyorum.Ne yazıkki çooooooooook geride kaldık daha 1 nükleer santral yok anca dank ettide kuruyolar o da full+full bizim olmayacak

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Tarih: 24.12.2007-02:33:00 | Gönderen: gökbey | Okunma: 1325 | Bu konuyu seç 

Haber başlığında yakında diyor ama, olmuş 3 sene.. 3 senede var mı bi gelişme acep?

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

iskarpin bunu yazdı:
    -----------------------------

Tarih: 24.12.2007-02:33:00 | Gönderen: gökbey | Okunma: 1325 | Bu konuyu seç 

Haber başlığında yakında diyor ama, olmuş 3 sene.. 3 senede var mı bi gelişme acep?

-----------------------------

Bu gün haberlerde gördüm ben, internetde arattıgımda ilk bu haber cıktı tarihine dikkat etmedim. Daha güncel haberi araştırıyorum şimdi.

Edit : http://www.muhabirturk.com/haber/200-milyon-dolarlik-Gokturk-geliyor-/39678

Tekrar kusura bakmayın.. dalgınlıgıma gelmiş.

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

:) Bukadarmı ilk Askeri uyduya ilgi ?? ilginç..

Yalnız patlatırlarsa gönderme sırasında 200 milyon dolar pufff olacak :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

bi sikim olmaz merak etme (;

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 1473 Toplam Mesaj: 8