Türkiyenin Yeni Ücretsiz İlan Sitesi Açıldı!!! Ilanyolla.Com
-
İlanlarınızı ücretsiz olarak yayınlayabileceğiniz, yeni açılan http://www.ilanyolla.com adresinde sınırsız sayıda ilan yollamanız mümkün. Siteye üye olduktan sonra ilanlarınızı yayınlamaya başlayabiliyorsunuz. Çok sayıda kategorinin bulunduğu sitede, üyeler her alanda istedikleri ilanları ücretsiz olarak detaylı bir şekilde yayınlayabiliyorlar. Her ilanınız için toplam 10 adet resim, 2 adet video ve 5 adet döküman ile ilanlarınızı tanıtabiliyorsunuz.

İlanların, yayınlanmaya başladıkları günden itibaren 30 gün boyunca yayınlanma süreleri mevcut ve üyeler istedikleri zaman yönetim panellerinden ilanlarını isterlerse yenileyebiliyorlar isterlerse durdurabiliyorlar, üyelerin ilanlarıyla ilgili her türlü değişiklik yapmalarına olanak sağlanmış. Henüz yeni açılan sitenin kısa zamanda çok sayıda üyeye hizmet etmesi bekleniyor.
underzero: konuyu konu basliklarina uygun yerlerde aciniz. reklam amacli olmadigi icin konuyu silmiyorum.
-
Az önce inceledim siteyi, çok detaylı ve ilanlarımızla ilgili her türlü işlem yapmamıza izin veriyor, yeni açılmış ama amacına hizmet eden bir site olduğu belli