Türkler, 10 Bin E-Posta Atınca Filmden Vazgeçti
-
Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği'nin (ASİMED), 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını anlatan filmde rol alacağı söylenen aktör Mel Gibson'ı bu fikrinden vazgeçirmek için başlattığı elektronik mektup kampanyasından olumlu sonuç aldı.
ASİMED Başkanı Yard. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, kampanya kapsamında 10 bini aşkın elektronik mektubun Mel Gibson ve ortağı olduğu film şirketine gönderildiğini anlattı. Eğilmez, "Özellikle ABD'de yaşayan Türkler kampanyamıza büyük destek verdi." dedi. Mel Gibson'un sözcüsü ve yardımcısı Alan Nierob'un derneklerine defalarca gönderdiği elektronik mektuplarda, soykırım konusunda ciddi bir film projesinin olmadığını, böyle bir olayda yer almayacaklarını ifade ettiğini belirten Eğilmez, "Nierob kampanyayı durdurmamızı talep etti." dedi.
Erzurum, aa
Kaynak : zaman
-
Mail Box is hala dolu :D
-
sallama
iş yerinin mailine bile hafta 8000 küsür mail geliyo tek kalemde siliyoz :D
milyon desen tmm da 10bin ne çok cüzi bi rakam
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------sallama
iş yerinin mailine bile hafta 8000 küsür mail geliyo tek kalemde siliyoz :D
milyon desen tmm da 10bin ne çok cüzi bi rakam
-----------------------------
Hoja ben sallamıyorum, haberin kaynağını yazdım. Senin iş yerine gelen e-postalar spam mail. Çoğu önemsiz posta klasörüne düşer. -
haberlerdede izledim. silvistir stolonda başrol oyunculuktan vazgeçmiş oynamıycakmış.. geberesice ikiside
-
o kadar para'Dan bi kac bin mail geldi diye vazgececeklerini sanmiyorum...baska bisi vardir...