folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkmenistan"Da Okuyan Var Mı ???

Türkmenistan"Da Okuyan Var Mı ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

s.a. arkadaşlar 1 aydır nette bakmadığım yer kalmadı.Feyste konuşmadığım, Telde aramadığım kimse kalmadı.

Uluslararası Türkmen Türk Üniversitesinde okuyan varsa lütfen pm atsın ya da eklesin _127.0.0.1@live.com . 

Benim gibi burayı araştıran arkadaşlar varsa biraz bilgi vereyim.

Üniversitenin denkliği yok.Aylık bir öğrencinin yaşam gideri 200 dolar.Telefonda görüştüğüm kişiye göre yurt+okul(yemek dahil) 5000dolar.Facebookta görüştüğüm kişiye göre de yurt+okul 600-1000dolar arası.Ülke laik bir ülke.Saç, sakal uzatmak yasak.fazlası için :

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=t%C3%BCrkmenistan&nr=y&pt=turkmenistan 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Ekşisözlükte yazanlara baktım da kimi çok rahat, gelişmiş bir ülkeden bahsediyor kimi de v For Vendetta'daki İngiltere'yi andıran yorumlar yapmış anlamadım valla. Zaten güvenilmez bu ekşisözlüğe fazla, oturdukları yerden bok atmaya da yüceltmeye de bayılırlar çünkü...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam denkliği yoksa hiç okuma derim :) git bi fem dersanesine söyle yönlendirsinler kazakistanda denk üniler war 3 .

sene sonunda geçiyosun ilk sene hazırlık :) buraya gelip eskişehire geçiş yapabiliyosun kuzen yaptı şahsen 3. sınıftan

başladı :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    türkmenler gördüğüm kadarıyla pek iyi insanlar değiller gitme oralara ayar olur döver keser bikaçtanesini içeri girersin ...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Türkmenler hakkında pek kötü bir şey duymadım.Girip giremeyeceğimi bi bulsam...

Eğer girebilirsem ordan nasıl insanlar olduklarını yazarım =) 

Toplam Hit: 1457 Toplam Mesaj: 5