Türkmenistan"Da Okuyan Var Mı ???
-
s.a. arkadaşlar 1 aydır nette bakmadığım yer kalmadı.Feyste konuşmadığım, Telde aramadığım kimse kalmadı.
Uluslararası Türkmen Türk Üniversitesinde okuyan varsa lütfen pm atsın ya da eklesin _127.0.0.1@live.com .
Benim gibi burayı araştıran arkadaşlar varsa biraz bilgi vereyim.
Üniversitenin denkliği yok.Aylık bir öğrencinin yaşam gideri 200 dolar.Telefonda görüştüğüm kişiye göre yurt+okul(yemek dahil) 5000dolar.Facebookta görüştüğüm kişiye göre de yurt+okul 600-1000dolar arası.Ülke laik bir ülke.Saç, sakal uzatmak yasak.fazlası için :
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=t%C3%BCrkmenistan&nr=y&pt=turkmenistan
-
Ekşisözlükte yazanlara baktım da kimi çok rahat, gelişmiş bir ülkeden bahsediyor kimi de v For Vendetta'daki İngiltere'yi andıran yorumlar yapmış anlamadım valla. Zaten güvenilmez bu ekşisözlüğe fazla, oturdukları yerden bok atmaya da yüceltmeye de bayılırlar çünkü...
-
hocam denkliği yoksa hiç okuma derim :) git bi fem dersanesine söyle yönlendirsinler kazakistanda denk üniler war 3 .
sene sonunda geçiyosun ilk sene hazırlık :) buraya gelip eskişehire geçiş yapabiliyosun kuzen yaptı şahsen 3. sınıftan
başladı :)
-
türkmenler gördüğüm kadarıyla pek iyi insanlar değiller gitme oralara ayar olur döver keser bikaçtanesini içeri girersin ...
-
Türkmenler hakkında pek kötü bir şey duymadım.Girip giremeyeceğimi bi bulsam...
Eğer girebilirsem ordan nasıl insanlar olduklarını yazarım =)