folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turknet İnternet Kullanan Var Mı?

Turknet İnternet Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bu türknet güvenilirmi? ben her ay 55 tl ödüyorum 8mbit sınırsıza ttnette. turknetten bir kız aradı 25 tl ye aynı hizmeti sağlarız diyo. dedim siz de ttnetin alt yapısını kullanmıyomusunuz nasıl olur diye, yok biz devlet desteği alıyoruz fln dedi. nedir ne değildir hocalar? 8 aylıkta sözleşme yapçakmışım.

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

haha sallamış dostum hepsi ttnetin altyapısını kullanır :) devlet desteği alıyoruz ne amk 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Telefon hattından net alıçaksan ttnetin alt yapısını nasıl kullanmıyo olabilirler onu bi düşünmen lazım.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

geçen aynı muhabbet için beni aradılar o anda müsait değildim konuşamadım sonradan çağrı merkezlerini aradım. aman allahım kurban olayım ttnetin çağrı merkezine:) her soruda sizi bekleteyim dediler birbirlerine aktardılar demekki sıkıntı yaşasam 1 allahın kulu yardımcı olamayacak.

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Şu mk ttnetin alternatifinin olmayışı beni deli ediyor :@

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 918 Toplam Mesaj: 5