Turkojan Yardım
-
mılet bu turkojana dns ip yazan yere internet ip adresınımı girecem
ben giriyorum internet ip adresını ama karsı tarafada serverı hazırlayıp gonderıyorum ama bana bir şey gelmıyor hele yardım edin ben nede yanlış yapıyorum -
hocam no-ip dokumanini oku ip ni bi domaine sabitle olsun bitsin... senin ip surekli degistigi icin alamiyorsun hicbi datayi...
http://www.turkojan.com/ni/noip.html al bu da link... ekleyen antikky e tesekkurler... -
www.turkojan.com burda herşey ytazıyor dns adresin yerine no-ipden aldıgın adresi gireceksin musketin dedidigi gibi no-ip dökümanını bi oku
-
ya hocam peki benmodemimi kapatmıyorum ip adresim nasıl değişiyor
anlamadım gitti
yanı dyelim ben modemı kapatmadan server hazırladım ve karsı tarafa gonder dım modemı kapatmadan karsı taraf serverı kabul ederse bana bilgilerinin gelmesi gerekmıyormu ama ben yapıyorum bır sey gelmıyor
-
şimdi ne düşündüğünüzü biliyorum ama ben gercekten cok ugrastım yanı hemen buraya yazmıyorum mesela ben no ip de almısım turkojanda dns ip bolumune no ipden aldıgım sabit ipyi de yazıyorum ama yıne olmuyor ama ben no ip aldıgım zaman programını dA INDIRDIM ve kulanıcı adımı sıfremı girdim ip adresinin aktif olması için orda ki yüz seklinin gülen adam seklini alması gerekiyor mus oyle okudum ama bekle bekle adam gülmedi ben de optıons tan girdim bütün seceneklerı kaldırdım adam güldü bu durumda benım ip adresım aktif olmusmudur ben olmamıs diye düşünüyorum no ipden aldıgım adresin aktif olup olmadıgını nasııl test edebilirim bu kadar ya zı yazdım ınsallah biri cevap yazar
-
laa anlamıyonmu nop-ip den aldıgın adresiş yazacan diyorum sen gir www.turkojan.com adresine ordan baksana ayarlarına
-
ustam herhalde senın le aynı anda tahrıbat tayız rıca edıyorum hattan ayrılma bende onu yazdım zaten
Toplam Hit: 880 Toplam Mesaj: 7