Turkojandan Anlayalanlar Bi Zahmet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    kardeşler turkojanı indirdim kurdum videolu anlatımınıda indirdim knedi pcne nasıl bağlanırsın onu alatıyo server kuruyo onları yaptım kendi pcmde çalışıyo sonra başka pclere bağlanmak için attım millete adamlar açmalarına rağmen bağlanamadım sitesinde modeminizden port ayarlarını yapın dio yapacamda bi bok olurmu merak ettim sonra zükmesinler bizi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

ben ilk versiyonlarını kullandım o trojanın ama sanırım yeni versiyonlarında onun kullandığı portu açman lazım modeminden.

dediğim gibi hiç kurmadım ve denemedim eğer oluşturduğun serverı çalıştırdıysan ve şifre koymadı isen senin ip ni bilen biri sana bağlanabilir. 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    şahsi fikrim ben hiçbir şekilde trojanlara güvenmem. çünkü eğer ben yazsam bunu millete yararlı olsun herkez birbirini siksin diye yazmam. millet birbirini sikerken ben topunu  birden sikmek için yazardım. kesin böyle bir piçlik vardır bence trojanlarda :D :D

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    kardeş tmm da şimdi ben bu portu açsam ne olur ilk sorum bu başım belaya girmez demi belki aptalca sorularım ama bide trojandan ve fake amilden başka ne yol var pc hacklemek için msn şifresi çalmak için ya bide adsl de çalışmaz falan öle bişiler diolar öle bişi varmı ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

kendi modeminden açıcaksın portu kardeş turkojeni kullanmak için. hiç bişey olmaz kendi potunu açmakla, ama bağlandığın adama zarar verirsen adamda şikayet ederse herhalde bi işler çıkar başına....

msn çalma olaylarına hiç girmedim ne desem yalan olur ama Metasploit kullanarak ve yeni çıkan açıkları takip eden profesyoneller trojansizde giriyolar pclere....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Bi bok olmaz merak etme :D seni açtığın port numarasından yakalamıyolar : ) .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bi bok olmaz merak etme :D seni açtığın port numarasından yakalamıyolar : ) .
    -----------------------------
    anti abiciğim herkes senin gibi NETWORK teröristi deilki ben senin yazdıklarını okuyarak bişiler öğrenmeye çalıştım :D boldpilot sende çok saol kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    trojan larla ilgili sorunu olan lara yardımcı olabilirim, pm den ulaşın bana.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 1297 Toplam Mesaj: 8