Türksat Modemi Wifi Şifresi
-
Arkadaşlar uydunet'in verdiği Motorola SVG1501/E model kablosuz modemle cepten girmek istiyorum.
Cep telefonundan görüyor ama şifresini bilmiyorum. Nerden nasıl değişiyoruz bu şifreyi acaba?
-
admin
motorola
edit: zorry modem arayüzü şifresi değilmiş.
-
wirelesdan bağlanıyorsan wireles simgesine tıkla sonra bağlı olduguna sağ tık yap özellikler yap güvenlik kısmına gir karakterleri göster de
-
çağın çok gerisinde kalmışım:) bu wirreles 3g vs. hiç anlamıyorum.
adsl modemlerin 198.168.1.1 den gibi bununda bir arayüzü vardı sanki varmı onu bilen?
telde kablosuz ağlarda uydunet benimki çıkıyor şifre soruyor. Şifreyi nasıl öğrenicem acaba
-
upupupupu
-
Daha önceden o modeme wirelessla bağlanan bir bilgisayar oldu mu? Eğer var ise üstteki arkadaşın dediği gibi güncel şifreyi öğrenebilirsiniz (:
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------wirelesdan bağlanıyorsan wireles simgesine tıkla sonra bağlı olduguna sağ tık yap özellikler yap güvenlik kısmına gir karakterleri göster de
-----------------------------Bu arkadaşın dediği gibi, PC'de saatin yanındaki AĞ simgesine tıkla, aynı yerde açılan Kablosuz Ağ Sağlayıcıları listesinden senin bağlı olduğun modem adına sağ tıkla...vs.