Turksat'ta Ingilizce Kanal
-
Hocalar bildiginiz kanallar var mi frekanslariyla beraber verebileceginiz? Belgesel, farkli kulturleri anlatan gezen tozan kanallar olursa sevinirim (: Benim bildklerm NHK World, Al jazeera, e2, cnbc e.
-
http://tr.kingofsat.net/tv.php?&pos=42E&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear
Buradan bakabilirsin hepsine. Audio kısmında Tur dışında dil ekli olanlar, o dilde yayın yapabiliyor anlamına gelir.
-
world travel channel var, frekansini bilmiyorum. Pascal nouma ingilizce dil, tr altyazı program yapıyor, ingilizce gelistirmek icin istiyorsan tam senlik
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
world travel channel var, frekansini bilmiyorum. Pascal nouma ingilizce dil, tr altyazı program yapıyor, ingilizce gelistirmek icin istiyorsan tam senlik
Hazirlik okuyorum hocam yatarken tv izleyerek kulak asinaligi olsun istiyorum (: -
ZoRKaYa bunu yazdı:
yns_berk bunu yazdı:
Hazirlik okuyorum hocam yatarken tv izleyerek kulak asinaligi olsun istiyorum (:
-----------------------------var mı la bunun frekansı...?
-
vermen gereken özel bir sınav var mı ? 1.5 yıllık toefl hazırlık öğrencisi olarak yardımcı olayım
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------vermen gereken özel bir sınav var mı ? 1.5 yıllık toefl hazırlık öğrencisi olarak yardımcı olayım
Proficency sinavi var sene snunda hocam ama amac duzgun bi ingilizcem olsun yani telaffuzu duzeltmek istyrum ve biriyle karsilikli rahatca sohbet etmek istyrum grammer i dusunmeden aklimda 2 dk (: -
world travel channel.11096 30000 vertical paket kanallardan birinde, arama yaparken sebeke-network arama acık olsun
-
takipteyim.