Türksattan İcra Tebliğatı
-
Hocalar 2008 yılında kullandığımız bir kablotv vardı öğrenci evinde daha sonra çıkarken ben bunu kapattırdım ve taşındım. ama o dönemden ertesi aya 0.21 yuvarlama die bir borç çıkmış. Ertesi ayda bu borcu bildirim için sabit ücret falan filan die 23TL borç çıkarmışlar. Fakat benim böyle bir borçtan yaklaşık 2 yıl 9 aydır haberim yoktu. Bugün eve tebliğat gelmiş 30. icradan. 675 tl....... Bana daha önce hiç bir ihbarname telefon bildirimi yada benzeri birşey yapmadılar. Şimdi ben bu borcu ödemek zorundamıyım? Yada yapmam gerken şeyler nelerdir? Not: Kapatma evrakları hakkı olarak nerde bilmiyorum. Ama türksatta kapattrıdığımı kabul ediyor. Sadece iptal etmemişsiniz diyorç
-
tüketici hakem heyetine git bi ara aynısı bi banka müşterisine olmuştu adam kazanmış ödeme sakın gerekirse mahkemeye ver.
-
benim bildiğim tüm borç tahsil edilmeden hizmet kapatılmaz. sonuna kadar haklısın sakın ödeme bişey.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------tüketici hakem heyetine git bi ara aynısı bi banka müşterisine olmuştu adam kazanmış ödeme sakın gerekirse mahkemeye ver.
-----------------------------aynen...
-
ulan ne adi ne karaktersiz adamlar bunlar. sadece bu değil alayı böyle
bunun hırsızlıktan farkı ne ?
-
Kapatmaktan kastın dondurmak sanırım
-
bu kapatma olayını okumustum
kapat diyiyosun
baglantıyı kesmiyolar
onun faturası birikiyo
iptal etmek istiyorum demek lazım mış mış mış
nasıl bişeyse arkadas
-
bizde evdeki kablo tv yi kapattırdık 2 ay evvel ama hala yayın geliyor. şimdi ilerde bizim başımızada böyle birşey gelmesi muhtemelmi?