folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Türkticaret Alan Adı Transfer Edememe

Türkticaret Alan Adı Transfer Edememe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Bugun mail gelmiş falanca domaininizin süresinin bitimine 1 ay kalmıştır uzatınız bi girdim 25 tl diyor .Ulan zaten domain 16 tl uzatması reglemesinden daha pahalıdır diyerekten transfer etmeyi düşüntüm kodlar geldi mailime sıkıntı şurda nerden transfer edileceği yok.Anlayan bilen varsa bir el atsanız.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar,

Bugun mail gelmiş falanca domaininizin süresinin bitimine 1 ay kalmıştır uzatınız bi girdim 25 tl diyor .Ulan zaten domain 16 tl uzatması reglemesinden daha pahalıdır diyerekten transfer etmeyi düşüntüm kodlar geldi mailime sıkıntı şurda nerden transfer edileceği yok.Anlayan bilen varsa bir el atsanız.

aynı yerde müşteriminde domaini var hocam bende aynı sorunu yaşadım transfer şifresi verdiler ama 5 haneli transfer şifreleri 6 haneli olmak zorunda bunlar bir türlü yapamadılar en son süresi vardı lanet olsun dedim dursun dedim bitmeye yakın bakcaz çaresine bu arada dünyanın en berbat firması o bence hizmet kalitesi 0

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Alan adinin suresinin bitimine bir aydan az kalinca tranfer yapmiyorlardi, yoksa ben mi yanlis biliyorum?

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

selam versen para alıyorlar transfer kodunu baska fırmaya yazıp transfer et hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

selam versen para alıyorlar transfer kodunu baska fırmaya yazıp transfer et hocam

öyle yaptım da domainlerin bitmesine 3 hafta kaldığı için olmadı ama sorun şu ki transfer kodunu ben aylar öncesine istemiştim :D

Ignorance is bliss.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

para almak için kodu tam vermemişler :D ara hocam yoksa domaine 25 tl vereceksin uzatmak için

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

para almak için kodu tam vermemişler :D ara hocam yoksa domaine 25 tl vereceksin uzatmak için

transfer edeceğim firma ila görüştüm , domainin bitimine az bir zaman kaldığı için transfer işlemi olumsuz dedi :(

Ignorance is bliss.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Eskiden paket ücretleri ucuzdu yamulmuyorsam, 6-7 yıl önce bunlardan hosting aldığımı hatırlıyorum. Toyduk o zamanlar tabi, şimdi bedava vereceğiz deseler altında birşey ararım. İyice suyunu çıkarmışlar 10mb için 50TL nedir. Kıy paraya bir defalık namecheap'e geçir, hayatın tadını doruklarda yaşa. asdgasdg

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

doğruymus süresi varmıs mecbur ya domain elinde patlayacak ya da uzatıcak hocam 

Toplam Hit: 763 Toplam Mesaj: 9