Türkticaret Alan Adı Transfer Edememe
-
Merhaba arkadaşlar,
Bugun mail gelmiş falanca domaininizin süresinin bitimine 1 ay kalmıştır uzatınız bi girdim 25 tl diyor .Ulan zaten domain 16 tl uzatması reglemesinden daha pahalıdır diyerekten transfer etmeyi düşüntüm kodlar geldi mailime sıkıntı şurda nerden transfer edileceği yok.Anlayan bilen varsa bir el atsanız.
-
Schwarz bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar,
Bugun mail gelmiş falanca domaininizin süresinin bitimine 1 ay kalmıştır uzatınız bi girdim 25 tl diyor .Ulan zaten domain 16 tl uzatması reglemesinden daha pahalıdır diyerekten transfer etmeyi düşüntüm kodlar geldi mailime sıkıntı şurda nerden transfer edileceği yok.Anlayan bilen varsa bir el atsanız.
aynı yerde müşteriminde domaini var hocam bende aynı sorunu yaşadım transfer şifresi verdiler ama 5 haneli transfer şifreleri 6 haneli olmak zorunda bunlar bir türlü yapamadılar en son süresi vardı lanet olsun dedim dursun dedim bitmeye yakın bakcaz çaresine bu arada dünyanın en berbat firması o bence hizmet kalitesi 0
-
Alan adinin suresinin bitimine bir aydan az kalinca tranfer yapmiyorlardi, yoksa ben mi yanlis biliyorum?
-
selam versen para alıyorlar transfer kodunu baska fırmaya yazıp transfer et hocam
-
koray bunu yazdı
selam versen para alıyorlar transfer kodunu baska fırmaya yazıp transfer et hocam
öyle yaptım da domainlerin bitmesine 3 hafta kaldığı için olmadı ama sorun şu ki transfer kodunu ben aylar öncesine istemiştim :D
-
para almak için kodu tam vermemişler :D ara hocam yoksa domaine 25 tl vereceksin uzatmak için
-
koray bunu yazdı
para almak için kodu tam vermemişler :D ara hocam yoksa domaine 25 tl vereceksin uzatmak için
transfer edeceğim firma ila görüştüm , domainin bitimine az bir zaman kaldığı için transfer işlemi olumsuz dedi :(
-
Eskiden paket ücretleri ucuzdu yamulmuyorsam, 6-7 yıl önce bunlardan hosting aldığımı hatırlıyorum. Toyduk o zamanlar tabi, şimdi bedava vereceğiz deseler altında birşey ararım. İyice suyunu çıkarmışlar 10mb için 50TL nedir. Kıy paraya bir defalık namecheap'e geçir, hayatın tadını doruklarda yaşa. asdgasdg
-
doğruymus süresi varmıs mecbur ya domain elinde patlayacak ya da uzatıcak hocam