folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Turkticaret.Net Tarzı Bir Şey

Turkticaret.Net Tarzı Bir Şey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bana turkticaret.net tarzı bir script lazım yada bunu en basit yolla nasıl yazabilirim php den 2-3 scripti birleştirsem olurmu? Yardım ederseniz sevinirim:)

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kırk yıl uğraşsan türkticaret kadar dandik bir site yapamazsın:)

Martta soru sordum adamlar ocakta yanıtladılar ya 3 ay önce yani..

Vazgeç hoca aynı olursun aman mazallah...

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    Hocam ciddi ciddi host şirketi açacaksan http://www.awbs.com/ bu var. Sadece müşteriye destek veriyorsun ve ay sonunda bankadan paranı alıyorsun. Herşey otomatik.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    bana turkticaret.net in hosting kısmı değil. bu şirket listesi filan varya her şirkete bir sayfa vermişler onların hepsini bir arada nasıl toplarım bana o kısmı lazım hojalar..

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Erkek
    hajı bana turkticaret deme artık o serverden nasıl nefret geldi bilmezsin ordan sen bir host al siten her 10 dakkada reset atiyor site 2 dakkalığına palaniyor ne diyorum bak her 10 dakka. Neyse gelelim konuna :) ne için kullanmak istiyorsun eğer domain host tarzı bir site açmak istiyorsan hazır böyle scriptler var onları dene
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    firma rehberi yapmam gerekiyor ve firmaların site içerinde blog tarzı kendilerine ait yerleri olması gerekiyor

Toplam Hit: 1064 Toplam Mesaj: 6