Turkticaretten Alanım Var Ama?
-
Hocalar kısaca özet geçicem şirketimize ait kendi tasarımım olan htm flash tabanlı bir websitemiz var şuana kadr hiçbir sorunumuz olmadı turkticaret ile gerçi ama com.tr alan adı ve host dahil yıllık 300 tl ye yakın ödüyoruz sizce çok mu?
-
kesınlıkle cok hocam 100 tl bıle odemezsınız ısteersenız gelın bırlıkte calısalım.
-
bu seneki ödemeyi 1 ay kadar önce yaptık hocam seneye düşünebilirim ama.
-
Cankırca yı bul hocam. 300 lira ne demek ya :S siteniz ne kadar alan kaplıyo anlam veremedim :D şirket sitesi diyosun günlük hit heralde binlerle felan ölçmüyosunuzdur. e ozaman 100 mb alan + 5gb aylık trafik size yeter artar diyorum. saldırı yemediğiniz sürece sıkıntı yaşamazsınız. sınırsız trafik host sağlayabilirim. yada cankırca yı bul derim. :)
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bi muridim ile çalışmaktan onur duyarım.
-
emnimax bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------bi muridim ile çalışmaktan onur duyarım.
-----------------------------eyv hocam :) kazanacaksa tarikattan birileri kazansın bu yılı atlatalım hele bi :)
-
hocam yıllık 300 liraya resseller bayilik alırsınız.
flash html tabanlı diyorsunuz siteye yıllık 30 liralık hostlar bile size yeter. hadi iyi bir yer olsun diyorsanız, yani iyi bir şirket falan yıllık 50 tl. com.tr uzantılı siteyi de odtuden alıcaksınız yani nic.tr den o da yıllık 25 tl.
yani toplam 75tl lik yer size yeter de artar bile.
hatta müritlerden bu işi yapanları bulup bw de fazla ama db de sınırlı bir paket de oluşturabilirsiniz. size uygun bir cözüm sunarlar. bw fazla diyorum ne olur ne olmaz şirket sitesi :) kapanmasın ufak bir saldırıda bw doldu diye. olmadı yurtdışı serverları tercih edersiniz.
-
Cok cok yuksek bi fiyat. Flash oldugu icin site bw sinirsizdir hostunun ama sittin sene flash tabanli bi site yayinlamak icin 300 tl odemem sahsen.
-
300 lira mı :D yıllık 300 liraya vps bulursun la :D
-
Natro Hosting'i bak oraya geç hocam Paketleri ucuz ve benim bildiğim en iyi yer destek bölümü çok hızlı çalışıyor 6 yıldır hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim 300 TL ile 10 tane daha site yayınlanır yıllık :)