Turkupload.Com ( Domain Satılıktır ! ) Tahribat Destek Veriyomuş.
-
Özenerek, büyük bir hayelle yapdığım sitemi satıyorum.Sitemin adresi : www.turkupload.com ' dır.Yeni bir site.Bildiğiniz dosya yükleme ( upload, download ) sitesidir.Şu anda yeni yeni kullanılmaya başlamıştır.Bazı forumlarla görüşmelerimiz var.Bu forumlar tüm uploadlarını bu siteye yapacaklar.Tahribat.com sitesi büyük destek vermektedir.
Google den yada başka arama motorlarından yada adsense den banlı değildir.
Kayıtlı (9101) Dosya Toplam Boyut 10960.74 Mb. şu anda mevcut yapısı.
Gelecek PR değerini bilemiyorum.Nereye baksam 0 gözüküyor.Bakabilen bir olursa sevinirim.Dmoz ' a kayıt edilmekde 1-2 hafta içerisinde en geç eklenecektir.Domaininde ilk sahibiyim.Daha önceden kullanılması filan da söz konusu değildir.
Siteyi açarken büyük forumlarla anlaşmayı düşünmüştüm.Bu konuda 3 forumlada anlaşdım.Almak isteyen kişilere bu forumların adreslerinide verebilirim.Gerekirse tanışdırırım.Ancak hem işlerin yoğunluğu, hemde daha hızlı olması için başka projeye geçmemden dolayı maalesef gerekli ilgiyi gösteremedim.Yabancı bir kaç forumda da link ( dosya linki ) verilmiş durumdadır.
Alacak arkadaşın bir iki günün harcayarak bir kaç foruma dosya eklemesi bile sitenin büyümesine yeterli olacaktır.Scripti rapidshare tarzıdır.İSteyen için scriptte istediği tarzda değişikliklerde yapabilirim.
Aklımda açıkcası bir fiyat yok.Lütfen fiyatlarınızı buraya yazınız.Özel mesaj atmanız gerekmemektedir.Bilmek istediğiniz herhangi bir şey varsa buradan sorarsanız elimden geldiğince cevaplarım.
İrtibat İçin
"Tahribat.com sitesi büyük destek vermektedir"
Walla mı? -
Bunu iki hafta önce okumuştum,birşey demedim,tam bilmemekle birlikte adam çok sallıyor bence,domainin satılması için.Tahribatın çoğu turkupload.com u bile bilmiyor :D
-
walla forumda hiç bunla ilgili yazı-çizi falan da yoktu.
görünce şaşırdım.
ama site harbi güzel bi site.
300-500 bi param olsa alırdım.
siteye reklam abanacan parayı götürecen sonra. -
öyle yalan dolanla iş yapan adamdan birşey alınmaz.Zaten site yavaş bir site,adamda bahaneler uydurarak elinden çıkarmaya çalışıyor,kim bilir ne oldu da böyle oldu.Bak hemenpaylas.com a yavaş yavaş zirveye ilerliyor,biraz daha hızlı olsa rapidshare e türkiyede meydan okur.Ama rapidshar baya bir hızlı,hem upload da hem downloadda.rapid bence tek eksikliği flashget,getright gibi programlarla indirilememesi.Bu aslında eksiklik değil bir güvenliktir.En çok upload yapılan site olduğundan güvenlik önlemini bu şekilde aldılar
-
valla hoja kusura bakma ben denyo ile o siteye bi giriş yapmıştım reg felan bayagoı site gitmişti 1 saat felan neysede o siteden bi cacaık olmaz ertana katılıyorum
-
Destek veren kim peki?
-
Hoja Peki Kaça Satıyosunuz TAsarımı İle Birlikte...
-
Destek falan yok tahribatta en azındna adminler bir açıklama yapardı adam sitesinin satılması için sallamış işte.Biz burda bir kaç kez o siteye program upload etmiştik o da öyle yazmış,neyse sallayın
İrtibat İçin
isa.karadas@gmail.com
Ama siteyi almanı tavsiye etmiyorum
-
Yok zaten benim işim yok.
Üni. hazırlanıyom. :)
Toplam Hit: 2391 Toplam Mesaj: 9