Tuşların Yerini Değiştirmek Mümkünmü?
-
Çok cins bir sorunum var :) klavyenin alt ok tuşu bozuldu, tamda biosta cartta curtta o kadar ayar yapmam gerekiyorken, laptop'a mac osx kurucam her türlü driverı buldum cd ye cektim tüm işlemler tamam,nerede takıldım? boot menusunde harddiskin aşşağısındaki cd den boot kısmına gelemiyorum cünkü alta geçmiyor :) üstte bastıgımdada 1.secenekten son secenege atlamıyor, usb klavye almak farz oldu ancak deli yağmur yağıyor şu ara, klavyede alt ok tuşunu başka bir tuşa ayarlamam mümkünmü? yalnız windows altında calısan bi programla değil, bana windowsa girmeden bios'ta lazım :)
-
klavye bulmak o kadar zor sayılmaz ki
en azından kurarken farklı bi klavye kullan işini görürsün
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
klavye bulmak o kadar zor sayılmaz ki
en azından kurarken farklı bi klavye kullan işini görürsün
-----------------------------abü laptoptayım, usb klavye lazım, ihtiyac olmasa sormam heralde :) havada felaket hazır evden cıkamıyoken şu işleri halledeyim diyordum 4 gb şey indir dvd yaz driverları yedekle hersey tamam olsun bi menü alta geçemediimden yapamıyorum delirecem :)
-
rakamları dene belki 2.sıraya 2 tuşuyla geçebilirsin
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
rakamları dene belki 2.sıraya 2 tuşuyla geçebilirsin
-----------------------------denedim olmuyor malesef
-
bildiğim kadarıyla öyle birşey mümkün değil :/ sanırım biraz ıslanman gerek :))
-
konuyu acana kadar ailr gelirdin be hocam :) tab tusu ise yaramadi ?
-
2378424.cı harddisk bölme 23497824.format gibi işlemlerden sonra karsınızdayım tekrar :)
o kısmı hallettim end tuşu ile sona gelip amele gibi yukarı cıkıom her seferinde :D yanlıslıkla 1tane fazla cıksak tekrar başa :D üstüne bide laptopa mac kurması ayrı işkence zaten,önce hdd yi görmedi şimdide klavyeyi tanımıor hayat çok zalım, neyse klavye sorunu çözüldü hojalar sağolun :)
