Tusul Scripts İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

arkadaşlar, tusul.com dakine benzer script elinde olan varmı? veya twitter gibi ana sayfaya isteyenin yazabileceği bir script

Hayat paylasmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

kodlama bilgin yoksa wordpress e yönel hocam. aslında bu cümleyi sevmiyorum. her ihtiyaç kelimesinde wordpress çıkıyor ağızlardan kıl oluyorum:d nasıl bir ek yazılım tema modül arşivi varsa artık video diyon wp, firma tanıtım wp, yatcaz wp, kalkcaz wp durum içler acısı ama dene yinede:D

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

aynen wp de herşey var ama genelde bu eklentiler ingilizce oluyor veya sorunlu oluyor version uyumluluğu olmuyor, araştırıcam en yakın zamanda geniş bir araştırma yapmamız lazım.

Hayat paylasmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:
    -----------------------------

kodlama bilgin yoksa wordpress e yönel hocam. aslında bu cümleyi sevmiyorum. her ihtiyaç kelimesinde wordpress çıkıyor ağızlardan kıl oluyorum:d nasıl bir ek yazılım tema modül arşivi varsa artık video diyon wp, firma tanıtım wp, yatcaz wp, kalkcaz wp durum içler acısı ama dene yinede:D

-----------------------------

sana  sonuna  kadar  katılıyorum  kardeşim   artık bizimde  işmizi  elimzden  alacak  nerdeyse   şerfsiz wp

wp çıktı  webmasterlik   bitti gibi  bişey  oldu neredeyse  

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
Toplam Hit: 884 Toplam Mesaj: 4