Tusul Scripts İstek
-
arkadaşlar, tusul.com dakine benzer script elinde olan varmı? veya twitter gibi ana sayfaya isteyenin yazabileceği bir script
-
kodlama bilgin yoksa wordpress e yönel hocam. aslında bu cümleyi sevmiyorum. her ihtiyaç kelimesinde wordpress çıkıyor ağızlardan kıl oluyorum:d nasıl bir ek yazılım tema modül arşivi varsa artık video diyon wp, firma tanıtım wp, yatcaz wp, kalkcaz wp durum içler acısı ama dene yinede:D
-
aynen wp de herşey var ama genelde bu eklentiler ingilizce oluyor veya sorunlu oluyor version uyumluluğu olmuyor, araştırıcam en yakın zamanda geniş bir araştırma yapmamız lazım.
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------kodlama bilgin yoksa wordpress e yönel hocam. aslında bu cümleyi sevmiyorum. her ihtiyaç kelimesinde wordpress çıkıyor ağızlardan kıl oluyorum:d nasıl bir ek yazılım tema modül arşivi varsa artık video diyon wp, firma tanıtım wp, yatcaz wp, kalkcaz wp durum içler acısı ama dene yinede:D
-----------------------------sana sonuna kadar katılıyorum kardeşim artık bizimde işmizi elimzden alacak nerdeyse şerfsiz wp
wp çıktı webmasterlik bitti gibi bişey oldu neredeyse