folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Tuttur.Com ! İlk 2 Tl'lik Kupon Bedava

Tuttur.Com ! İlk 2 Tl'lik Kupon Bedava

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Arkadaslar bende dün üye olmuştum..2000 puan veriyor üye olanlara bununla da 2 tl lik bir kupon yapabiliyorsunuz :)

ve söyle bi avantajınız var..davet ettiginiz arkadaslarınız üye olursa 5000 puan kazanıyorsunuz..

isteyen olursa mail adresini göndersin ben davet edeyim..

( en azından bende puan kazanırım )

ve bi kupon oynadım, insallah gelir :)

Werder Bremen - Nurnberg Maç Sonucu 1.3
    Chelsea - Aston Villa Maç Sonucu 1.3
    Liverpool - Sunderland Maç Sonucu 1.2
    Ajax - Groningen Maç Sonucu 1.1
    Toplam Oran : 5,01
    gelir herhalde :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

pm yolladim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Necati bunu yazdı:
    -----------------------------

pm yolladim

gonderdim hocam davetiyeyi :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

davetiye geldi hoca elline saglik ama üye olabilmek icin cep no istiyo ben yurtdisindayim simdi ne olacak :=  bana cep numarani özelden yollarsan senin numarani vereyim sifre sana gelsin sende bana pm`le olmazmi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Necati bunu yazdı:

davetiye geldi hoca elline saglik ama üye olabilmek icin cep no istiyo ben yurtdisindayim simdi ne olacak :=  bana cep numarani özelden yollarsan senin numarani vereyim sifre sana gelsin sende bana pm`le olmazmi ?

ben kendi numarami zaten verdim hocam..1 no ile iki uyelik olmuyor sanirim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

tamam hocam bende sen 5000 puan alasin diye üye olacakdim kismet degilmis saglik olsun belki baska arkadaslar üye olur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

tesekkurler hocam ama zaten uye olan olur, ben bilgiyi vermek icin konuyu actim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McBrAyN
    McBrAyN's avatar
    Erkek

Pm Attım Hocam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

McBrAyN bunu yazdı:

Pm Attım Hocam

davetiyeyi gonderdim hocam :)

Toplam Hit: 1157 Toplam Mesaj: 9