Tüüm Tahribatçılara
-
arkadaşlar sayısını hatırlayamadıım kadar yazdım acaba birisi trojan bulabilirmi bunu bana öğretebilir mi lütfen ricam bu sizden
-
trojan öğrenilmez, trojan olunur
..ya dostum neredeyse hergün forumda trojan dresleri trojan anlatımları vb konular çıkıyo hemde daha dün bitane çıkmıştı ararsan bulursun şu an hatırlamadım...
-
çok saol arkadaşım ama ben fazla uğrayamıorum o yüzden benim önemli işleri var trojanla ilgili bi kısmı tabiki o yüzden ddim de
-
önemli işlerin var.bizler boş adammıyız herkesin önemli işleri var.armut piş ağzıma düş başlık aç 10 tane birisi senin için bulsun oh ne ala.
-
saol walla bura takılan adamlar sanki işsiz güçsüz başka işi yoq gibi sölüyosun bence biraz düşün öle yazzzzzz1!!!!
-
tamam mal mal konuştum ama bi şerefsizlik yapmadan duramıorum ayrıca benim işim war derken """"giremiorum işim war da giremiorum"""" demek istedim
-
Herkesin elinde belge yoktur muhakkak yayınlasınlar.Elinde çok mükemmel bir araç var ama farkında değilsin.www.google.com.tr herşey burda.Eğer aramasını bilirsen erişemeyeceğin bilgi yok gibidir.Mesela tırnak işaretini kullanabilirsin "trojanlar hakkında" veya "trojan" + "download" vs..
kolay gelsin
Toplam Hit: 1455 Toplam Mesaj: 7