Tüüm Tahribatçılara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unknown_313
    unknown_313's avatar
    Erkek
    arkadaşlar sayısını hatırlayamadıım kadar yazdım acaba birisi trojan bulabilirmi bunu bana öğretebilir mi lütfen ricam bu sizden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek

trojan öğrenilmez, trojan olunurHain Gülücük..

ya dostum neredeyse hergün forumda trojan dresleri trojan anlatımları vb konular çıkıyo hemde daha dün bitane çıkmıştı ararsan bulursun şu an hatırlamadım...

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unknown_313
    unknown_313's avatar
    Erkek
    çok saol arkadaşım ama ben fazla uğrayamıorum o yüzden benim önemli işleri var trojanla ilgili bi kısmı tabiki o yüzden ddim de
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    önemli işlerin var.bizler boş adammıyız herkesin önemli işleri var.armut piş ağzıma düş başlık aç 10 tane birisi senin için bulsun oh ne ala.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

saol walla bura takılan adamlar sanki işsiz güçsüz başka işi yoq gibi sölüyosun bence biraz düşün öle yazzzzzz1!!!!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unknown_313
    unknown_313's avatar
    Erkek
    tamam mal mal konuştum ama bi şerefsizlik yapmadan duramıorum ayrıca benim işim war derken """"giremiorum işim war da giremiorum"""" demek istedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Herkesin elinde belge yoktur muhakkak yayınlasınlar.Elinde çok mükemmel bir araç var ama farkında değilsin.www.google.com.tr herşey burda.Eğer aramasını bilirsen erişemeyeceğin bilgi yok gibidir.Mesela tırnak işaretini kullanabilirsin "trojanlar hakkında" veya "trojan" + "download" vs..

kolay gelsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1455 Toplam Mesaj: 7