folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tv Almak İstiyorum Yardım

Tv Almak İstiyorum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Ben tv almak istiyorum biraz araştırdım fakat ne alacağımı bilemedim. Görüntü kalitesi çok iyi, 42-45'' arası ( yer dar :| ) olmalı. 3D olmasın.
    Lcd mi Plazma mı daha iyi ?

Tavsiyelerinizi marka ve model olarak yaparsanız memnun olurum :)

Teşekkürler.

modX hocam yazım kurallarına dikkat edelim..

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

Ben tv almak istiyorum biraz araştırdım fakat ne alacağımı bilemedim.
    Görüntü kalitesi çok iyi, 42-45'' arası ( yer dar :| ) olmalı. 3D olmasın.
    Lcd mi Plazma mı daha iyi ?
    Tavsiyelerinizi marka ve model olarak yaparsanız memnun olurum :)
    Teşekkürler.

led al hocam

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

@http://www.tahribat.com/Murit-Mycity/

Hmm. Marka model ? 

Ransack tarafından 08/Tem/13 18:05 tarihinde düzenlenmiştir

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

Bugün bizde alacak olduk ve büyük ekranlarda yeni çıkan plazmaların led den daha elverişli olduğunu öğrendik.

Ayrıntısını bilen varmıdır. 

Selam ve dua ile...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    3d led al. 1400 civarı 42" lg.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hoca git led al ayrıca ekran tazeleme hızı/yenilemem hızı adı altında geçen özelliğe çok dikkat et aldığın tv yi iki gün sonra parçalamaya kalkabilirsin çünkü :D en az 400Hz almanı tavsiye ederim

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sony alma sonra bu sikik niye usb'ye attığım filmleri açmıyor diye kafayı yersin.Samsung iyidir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Ayıkladığın modelleri www.kiyas.la sitesinden karşılaştırabilirsin. hatta o tvlerin online satış fiyatına da erişebiliyorsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Sony alma sonra bu sikik niye usb'ye attığım filmleri açmıyor diye kafayı yersin.Samsung iyidir.

Hep sony önerdiler banada nedense :S sony mi lg veya samsung mu desem fp açısından ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Hep sony önerdiler banada nedense :S sony mi lg veya samsung mu desem fp açısından ?

Sony'lerin fiyatları diğerlirine nazaran daha pahalı sırf markası yüzünden.Ayrıca çoğu divx formatını açmaz.Korsan film koruması oluyor çoğunda.

Lg için ise bir şey diyemem ama geçen birisi burada teknik servisinden yakınıyordu.

Samsung kullanıyoruz evde şuana kadar bi sorun çıkarmadı Allah'a Şükür.Arkasında bir tane normal usb için, bir tanede usb hdd için özel giriş var.Mkv, Mp4, Flv demeden çatır çatır açıyor tüm formatları.

Şöyle oluyor arkası ; http://imageshack.us/a/img717/5116/grnt0372a.jpg

Birde aldığın televizyonun hertz hızı yüksek olsun dvdrip filmleri bile hd gibi veriyor o zaman televizyon.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 725 Toplam Mesaj: 10