Tv Almak İstiyorum Yardım
-
Ben tv almak istiyorum biraz araştırdım fakat ne alacağımı bilemedim. Görüntü kalitesi çok iyi, 42-45'' arası ( yer dar :| ) olmalı. 3D olmasın.
Lcd mi Plazma mı daha iyi ?
Tavsiyelerinizi marka ve model olarak yaparsanız memnun olurum :)Teşekkürler.
modX hocam yazım kurallarına dikkat edelim..
-
Ransack bunu yazdı
Ben tv almak istiyorum biraz araştırdım fakat ne alacağımı bilemedim.
Görüntü kalitesi çok iyi, 42-45'' arası ( yer dar :| ) olmalı. 3D olmasın.
Lcd mi Plazma mı daha iyi ?
Tavsiyelerinizi marka ve model olarak yaparsanız memnun olurum :)
Teşekkürler.led al hocam
-
@http://www.tahribat.com/Murit-Mycity/
Ransack tarafından 08/Tem/13 18:05 tarihinde düzenlenmiştirHmm. Marka model ? -
Bugün bizde alacak olduk ve büyük ekranlarda yeni çıkan plazmaların led den daha elverişli olduğunu öğrendik.
Ayrıntısını bilen varmıdır. -
3d led al. 1400 civarı 42" lg.
-
hoca git led al ayrıca ekran tazeleme hızı/yenilemem hızı adı altında geçen özelliğe çok dikkat et aldığın tv yi iki gün sonra parçalamaya kalkabilirsin çünkü :D en az 400Hz almanı tavsiye ederim
-
Sony alma sonra bu sikik niye usb'ye attığım filmleri açmıyor diye kafayı yersin.Samsung iyidir.
-
Ayıkladığın modelleri www.kiyas.la sitesinden karşılaştırabilirsin. hatta o tvlerin online satış fiyatına da erişebiliyorsun
-
Citizen bunu yazdı
Sony alma sonra bu sikik niye usb'ye attığım filmleri açmıyor diye kafayı yersin.Samsung iyidir.
Hep sony önerdiler banada nedense :S sony mi lg veya samsung mu desem fp açısından ?
-
Wine bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Hep sony önerdiler banada nedense :S sony mi lg veya samsung mu desem fp açısından ?
Sony'lerin fiyatları diğerlirine nazaran daha pahalı sırf markası yüzünden.Ayrıca çoğu divx formatını açmaz.Korsan film koruması oluyor çoğunda.
Lg için ise bir şey diyemem ama geçen birisi burada teknik servisinden yakınıyordu.
Samsung kullanıyoruz evde şuana kadar bi sorun çıkarmadı Allah'a Şükür.Arkasında bir tane normal usb için, bir tanede usb hdd için özel giriş var.Mkv, Mp4, Flv demeden çatır çatır açıyor tüm formatları.
Şöyle oluyor arkası ; http://imageshack.us/a/img717/5116/grnt0372a.jpg
Birde aldığın televizyonun hertz hızı yüksek olsun dvdrip filmleri bile hd gibi veriyor o zaman televizyon.