TV Anteninden Çeken Kanallar Hakkında Bir Sorum Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Ya arkadaşlar ben İzmir'de yaşıyorum ve televizyonu çatı anteni vasıtasıyla izliyorum. İzmir gibi bir yerde, çatı anteninden Kanaltürk'ü izleyememek bana garip gelmeye başladı. Ben Kanaltürk'ü televizyonumda tekrar görmek istiyorum. Bunun için ne yapabilirim? Nerelere başvurabilirim? Sağolun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endthe
    endthe's avatar
    Erkek
    yaw al bi dsmart kardeşim  okadar da pahalı değel 12 taksit ayda 35 milyon kadar tüm kanalları izle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    ya haklısın şart oldu artık uyduya geçmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    demek ki sinyallari alamıyor. Antenle uğraşırsan ve kanaltürkün vericileri orda varsa (muhtemelen olur) o halde izleyebilirsin.Ama arkadaşın dediği gibi artık uyduya geçme vakti geldi sanrım :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    izmirin neresinden? valla karşıyakadayım ve apartmanın içinde televizyonun üstündeki dandik antenle izleyebiliyorum.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    kablolu tv en iisi 40-50 tane kanal var uyduyla uğraşmıosun kanaltürk de var sinyal gelmedi çanak yamuldu gibi dertler olmuyo

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

en güzelli canak anten riciver alacaksan kesinlikle kaon tabanlı al.  önereceiğim marka  sunny7011coa1  emu sorunu yok şifreleri kanaalları rahtca seyredsin fiatida baya düşük 120 ytl civarında

www.eskisehirliyim.org irtibat

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 1758 Toplam Mesaj: 7