TV Anteninden Çeken Kanallar Hakkında Bir Sorum Var.
-
Ya arkadaşlar ben İzmir'de yaşıyorum ve televizyonu çatı anteni vasıtasıyla izliyorum. İzmir gibi bir yerde, çatı anteninden Kanaltürk'ü izleyememek bana garip gelmeye başladı. Ben Kanaltürk'ü televizyonumda tekrar görmek istiyorum. Bunun için ne yapabilirim? Nerelere başvurabilirim? Sağolun.
-
yaw al bi dsmart kardeşim okadar da pahalı değel 12 taksit ayda 35 milyon kadar tüm kanalları izle
-
ya haklısın şart oldu artık uyduya geçmek.
-
demek ki sinyallari alamıyor. Antenle uğraşırsan ve kanaltürkün vericileri orda varsa (muhtemelen olur) o halde izleyebilirsin.Ama arkadaşın dediği gibi artık uyduya geçme vakti geldi sanrım :)
-
izmirin neresinden? valla karşıyakadayım ve apartmanın içinde televizyonun üstündeki dandik antenle izleyebiliyorum.
-
kablolu tv en iisi 40-50 tane kanal var uyduyla uğraşmıosun kanaltürk de var sinyal gelmedi çanak yamuldu gibi dertler olmuyo
-
en güzelli canak anten riciver alacaksan kesinlikle kaon tabanlı al. önereceiğim marka sunny7011coa1 emu sorunu yok şifreleri kanaalları rahtca seyredsin fiatida baya düşük 120 ytl civarında
www.eskisehirliyim.org irtibat
Toplam Hit: 1758 Toplam Mesaj: 7