folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tv Değişimi Hk.

Tv Değişimi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evdeki samsung tv'nin ekranını vitrinin üstünden düşen saat 3 yerden çizmiş. Tv izlerken sürekli gözüme çarpıyor ve rahatsız oluyorum. Buraya ne yapılabilir, ekranın değişimi çok mu pahalıdır ? Yada başka bir sorun yaşıyormuş gibi servise gönderip değişimini sağlayabilir miyim ?

Bir kaç ay önce annem arçelik tv'yi temizlerken ekranda dikey yeşil bir çizgi oluşmuştu, bende kendiliğinden oldu diye servis istemiştim. Sorunu ve çözümü bulamadıkları için yeni bir üst modeli ile değiştirmişlerdi. Ama benim sorun farklı olduğu için nasıl değiştirtebilirim bilemedim..

Tecrübesi olan var mı ?

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

LG nin servisinde çalışmış birisi olarak söylüyorum hocam bunu hiç bir şekilde değiştiremezsin iade edemezsin.

Ekran fiyatına da çok pahalı söylüyorlar örn: tv 1000 liraya aldıysan ekranına 800 tl işçilik dahil fiyatı.

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı

LG nin servisinde çalışmış birisi olarak söylüyorum hocam bunu hiç bir şekilde değiştiremezsin iade edemezsin.

Ekran fiyatına da çok pahalı söylüyorlar örn: tv 1000 liraya aldıysan ekranına 800 tl işçilik dahil fiyatı.

o çiziği unut hocam, mutlaka denk gelmişsindir, en çok hangi arıza durumlarında ürünün değişimini yapıyorlar ?

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    saposcol bunu yazdı
    GoldenWorld bunu yazdı

o çiziği unut hocam, mutlaka denk gelmişsindir, en çok hangi arıza durumlarında ürünün değişimini yapıyorlar ?

değişim zor iş. fabrikasyondan kaynaklanan bir sıkıntı yoksa tv hiç bir zaman değişmez. tv yi garantiye gönderirsiniz arızalanan parça yenisi ile değiştirilir müşteriye geri götürülür. eğer sorun kullanıcı hatası ise ücret teklif edilir müşteri kabul ederse değiştirilir.

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delinetci
    Delinetci's avatar
    Erkek

Daha dün lg televizyonumun anakartını değiştirdim. 480 lira bayıldım. Teknik servis elemanın dediği şey "Abi televizyon 2500 liraysa 500 tl civarı anakart, 250-300 civarı power kart, 1200-1500 de panel."

Toplam Hit: 599 Toplam Mesaj: 5
kaza tv tv