Tv Kartı - Ekran Kartı Çakışması :|
-
benim şöle bi sorunum var. :
ekran kartını xp otoç tanıyo. driver kurmadan. böle olunca sorun yok tv kartı çalışıyo. lakin oyun filan oynanmıyor. oyun oynamak için e.k. tanıtmam lazım
onu tanıtıncada tv kartının programı kafayı sıyırıyor :|
şöle bişi oluyo :|
ses de sorun yok ama görüntü böle oluyı
tv kartım : fly 98
e.k. 64 mb s3
-
ekran kartını cd den otomatik kurulum ile kurmak yerine cd i hedef gösterip sürücü güncellemesi yaparak denemekte fayda var.
-
onuda yaptım oda olmadı başka ne yapabilirim :| hem oyun oynamak hemde tv izlemek istiyorumm :(
-
fly kadar dandik bi marka yok abü eskiler aklıma geldi bende de kamerayla çakışırdı az uğraştırmadı beni :D yapabilcein fazla bişey yok bence :D at çöpe :D
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
fly kadar dandik bi marka yok abü eskiler aklıma geldi bende de kamerayla çakışırdı az uğraştırmadı beni :D yapabilcein fazla bişey yok bence :D at çöpe :D
-----------------------------ühühühühü :( 30 ytl verdim de aldım :(
-
ilginc bır durum:D genelde tv kartı webcam ıle sorun cıkarır ama ekran kartı ıle: ılk defa goruyorum
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------ühühühühü :( 30 ytl verdim de aldım :(
la olm bunun neyine 30 ytl verdin :D skystar falan alsaydın ya :) hem dijital yayınları izlerdin.