Tv Kartı Kafe Dağılımı Yapmak
-
değerli arkadaslar tek tv kartı ile internet cafedeki diğer makinalara nasıl yayın akışı yapabilirim dvb die bir program var ama ana makinada ne izlenirse clientlerdede aynısı izleniyor diseqc switchler fln varmış googleda biraz araştırma yaptım ama istediğim gibi sonuç alamadım diseqc switchler koyarak dağılım yapılıyor bir internet cafede görmüş arkadaşlar ama bütün makinalaramı tv kartı almışlar onu bilmiyorlar bu nasıl yapılır maddi açıdan pek abartılmıyacak şekilde bilgisi olan varsa şimdiden teşk ederim
-
cafedeki bütün pclere tv kartı takmışlardır ve tek bir yayından dediğin gibi diseqc switchler ile tv kartlarına vermiştir yayını. en mantıklısı bu ama pahalı iş müridim
-
bir tane dreambox 500 s riciver al(100tl).arkasına ethetnet girşini tak.pc den izlemek icin prg.lar var.onlarıda pc ye kur.her masa tv izler.ama senin actigin kanalı tabi.
-
selam hocam otobüsteyim şuan aklıma geldi. Her koltukta tv var fakat herkes mecbur değil aynı yayını izlemeye yanımdaki adam kanald izliyodu bende usbden film. Otobüslerdeki gibi bişe olabilir gibi sanki
-
hocam her pc ye tv kartı takarsın swichle dağıtırsın olay biter
öbür türlü olmaz evdeki receverı düşün 2 farklı tv tekinde çalışabiliyor ama aynı kanalı izliyor
olamazmı tek tv kartından tabiki olur kart paylaşımı yapan adamlar her tvye ayrı kartmı takıyo sanki :D
ama bu iler gerçekten anlayan adamı bul benim bilgim bitti
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 5