folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Tv Kartı Kafe Dağılımı Yapmak

Tv Kartı Kafe Dağılımı Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    değerli arkadaslar tek tv kartı ile internet cafedeki diğer makinalara nasıl yayın akışı yapabilirim dvb die bir program var ama ana makinada ne izlenirse clientlerdede aynısı izleniyor diseqc switchler fln varmış googleda biraz araştırma yaptım ama istediğim gibi sonuç alamadım diseqc switchler koyarak dağılım yapılıyor bir internet cafede görmüş arkadaşlar ama bütün makinalaramı tv kartı almışlar onu bilmiyorlar bu nasıl yapılır maddi açıdan pek abartılmıyacak şekilde bilgisi olan varsa şimdiden teşk ederim

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

cafedeki bütün pclere tv kartı takmışlardır ve tek bir yayından dediğin gibi diseqc switchler ile tv kartlarına vermiştir yayını. en mantıklısı bu ama pahalı iş müridim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

bir tane dreambox 500 s riciver al(100tl).arkasına ethetnet girşini tak.pc den izlemek icin prg.lar var.onlarıda pc ye kur.her masa tv izler.ama senin actigin kanalı tabi.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek
    selam hocam otobüsteyim şuan aklıma geldi. Her koltukta tv var fakat herkes mecbur değil aynı yayını izlemeye yanımdaki adam kanald izliyodu bende usbden film. Otobüslerdeki gibi bişe olabilir gibi sanki

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam her pc ye tv kartı takarsın swichle dağıtırsın olay biter

öbür türlü olmaz evdeki receverı düşün 2 farklı tv tekinde çalışabiliyor ama aynı kanalı izliyor

olamazmı tek tv kartından tabiki olur kart paylaşımı yapan adamlar her tvye ayrı kartmı takıyo sanki :D

ama bu iler gerçekten anlayan adamı bul benim bilgim bitti

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 5