Tv Kartım Kayıt Yapmıyor Acil Yardım.
-
arkadaşlar Avar Media AverTv Studio 203 tv kartı aldım. Tv kartı kayıt yapıyor ama sessiz kayıt yapmakta. yani kayıt yaptıgım videodan ses cıkmııyor. tv izlerken ses var. benim bilgisayardaki ses kartı dijital ses kartı ve 5 + 1 hoparlor sistemi calısmakta. ses kartını markası realtek high definition audio.
bilgisayarda aver tv yi acıp ayar dugmesinden ses yerini tıklayınca canlı yazan yer aktif fakat bi altındaki kayıt yeri pasif durumda. ben kayıtı aktife alıp tamam dedimse de o hep canlı yı aktif tutup kayıtı pasifte bekletmekte. baska bilgisayarlara baktıgımda aynı tv kartında ayarlarda ses seceneginde ikisi birlikte aktif durumda. acaba aver tv için başka bi yamaya mı ihyiyac var. benim ses kartını desteklememektemidir. bu konuda bilgisi olan arkadaslar bi yardım edermisiniz? -
Bir bilgim yok ama codecleri falan iyi bak birde tv kartı görüyo mu o da var. Ses sıkıştırmasında belki ses kartını kullanman lazımdır sıkıştırma için :S saçma ama benden bu kadar =)
-
acaba tv kartı arızalı olabilir mi ama tv izlerken ses var?
-
kayıt yaptığın yerden ses kaynağı olarak stereo mix i seçtin mi? yada line in?
-
baboli şimdi bnm tv kartıda avermedia orijinal aldıgım cd de tv kayıt diye bişiy yoqtu aynı tv kartını destekleyen güncel bi driver indirdim avermedia nın sitesinden şimdi kayıt yapıyor sen bi driver ını güncelle istersen avermedianın sitesinden indri güncel driverları bnce
-
aver tv ayarları ses ayarında iki ses var. biri in digeri out surekli out aktif ben bilg. ses özelliklerinede baktım orda da in ve out var ben aver tv de ayarlarda ses ayarında in secenegini secip tamam diyorum tekrar actıgımda yine out secenegi aktif. yani in secenegi aktif olsa sorun cozulecek buyuk ihtimalle ..
-
arkadaslar saolun gunel driverini indirdim tama artık sesli kayıt yapıyor. saolun. simdi 5+1 hoperlor sistemi vardı uc cıkıs oluyordu ses kartından bunlardan birini cıkartıp tv kartına taktım iki hoperlor devre dısı kaldı bu konuda bi yol gosterebilirmisiniz? tekrar 5+1 hoperloru nasıl calıstırabilirim?
Toplam Hit: 1064 Toplam Mesaj: 7