Tv Nin Arkasinda Common İnterface Diye Bir Giris Var Bu Ne İşe Yarar
-
selamlar
bende SAMSUNG LE-32A457 LCD TV var.tv nin arkasinda common interface diye bir giris var,sanki modul takilabilirmis gibi.bu giris ne ise yariyor bilgissi olan varmi kullanma kılavuzundada doru dürüst bişey yazmıyor ayrıca tv de DVB tuner ve karasal yayın desteği varbunlardan tam olarak nasıl yararlanırım yardımcı olabilirmisiniz ...saygilar -
servis girişi olabilir
bu ara samsung almışsın lcd en iyisini yapmışsın 1 yıldır kullanıyorum taş gbi :)=
-
http://beceriksizler.beep.to/showthread.php?t=772029
burda boyle bi aciklama var
-
CI kart ve modül girişidir örneğin arkadaşınızın digitürk kartı varsa takıp şifreli digitürk kanallarını izleyebilirsiniz
anladığım kadarıyla o tv'nin içinde entegre dijital uydu var.aynı uydu sistemi gibi kartınızı takıp şifreli kanalları izlersiniz -
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
CI kart ve modül girişidir örneğin arkadaşınızın digitürk kartı varsa takıp şifreli digitürk kanallarını izleyebilirsiniz
anladığım kadarıyla o tv'nin içinde entegre dijital uydu var.aynı uydu sistemi gibi kartınızı takıp şifreli kanalları izlersiniz
-----------------------------peki normal anten girişi ile izleniyorsada lcd şifreli kanalları çözücekmi bu sistem :|
-
yns_berk bunu yazdı:
anladığım kadarıyla o tv'nin içinde entegre dijital uydu var.aynı uydu sistemi gibi kartınızı takıp şifreli kanalları izlersiniz
-----------------------------iyide hacı ben bu mereti recever takmadan kullanamadım ki çanaktan gelen kabloyu anten girişine takınca hiç bişeyi çekmiyor receveri scart girişinden bağlayıca harici birim olarak görüyor tv nin kanal listesi vs özellikleri devre dışı kalıyor tv nin arka panel resmi http://img104.imageshack.us/img104/7835/ekrangrntsgl4.jpg
-
"kıllanma kılavuzu"na bak orda yazabilir.. ;)
-
ltcelik bunu yazdı:
"kıllanma kılavuzu"na bak orda yazabilir.. ;)
-----------------------------kullanma kılavuzun da detaylı açıkalama yok
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------peki normal anten girişi ile izleniyorsada lcd şifreli kanalları çözücekmi bu sistem :|
-----------------------------normal antenli kanal freakanslarında şifreli yayın yapan kanal var mı ?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------normal antenli kanal freakanslarında şifreli yayın yapan kanal var mı ?
-----------------------------normal karasal yayın demedım zaten lcd'ye arkasından yapılan baglantıdan söz ediyorum? uydu alıcısından görüntü alınıyorsa nasıl baglanıyor lcdye ?analog giriş scart hdmı vs.?
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------normal karasal yayın demedım zaten lcd'ye arkasından yapılan baglantıdan söz ediyorum? uydu alıcısından görüntü alınıyorsa nasıl baglanıyor lcdye ?analog giriş scart hdmı vs.?
-----------------------------arka panel resmi http://img104.imageshack.us/img104/7835/ekrangrntsgl4.jpg