Tv Yayını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bilgisayarımızdaki webcam ın canlı video akışını yada herhangi bir video dosyasını program yada tv kartı antenler ufak bir verici car curt sayesinde pratik bir şekilde 2 sokak öteye tv yayını yapabilirmiyim.Yanlış anlaşılma olmasın web üzerinden değil sadece dama 1 adet verici vs kurularak nasıl yapılabilir kısaca ve öz bilgi veren arkadaşlar.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

cok zor..Analog yada dijital tv yayını yapabilirsin analogu yapman cok zor dijitali yani uydu ile birlikte çalısarak dijital yayın yapman imkansız gibi bişii bence hic deneme benden tavsiye.Ama istersen Anten ve Tv yayıncılıgı olarak cesıtlı kıtap dergı dokuman bulabılırsın ozellikle megep projesinin icersinde modüller var onlara bak derım.Bilgisayardaki goruntuyu usb veya rs232den alacaksın onu analoga cevırceksın sonra modulasyon yapıp bos bı frekansa yerlestırceksın bos bı frekans bulabılırsen tabı.Sonra yeterlı bant genıslıgın olması gerekıyor tabı.Bunları yaptın dıyelım etrafta bulunan dıger yayınlar senın yayınını bastırmaya calıscak parazit cıkarcak onlarıda yok etmen gerekıyor gerısını sen dusun analog tv antenınden alabılcegn bı yayın ıcın...dırek tv kartından felan almaya kalktınmı dahada sorun yasarsın dıye dusunuyorum ama sen bılrsın.Eger arastırcam dıosan bıtane Osilaskopunun olması gerekiyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacım bi soluk al allahını seversen yaav öff..Bu osiloskop işi bozdu ağa bu veled çok pahalı bişiy.Ama yinede vardır bir çaresi.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

sen bilin aga:) ben teori olarak söyledim.eger onu yaparsan hbr ver kablolu modemlerıde kablosuz yapalım:)

Toplam Hit: 444 Toplam Mesaj: 4