folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Twin Peaks İzleyenlere.

Twin Peaks İzleyenlere.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Arkadaşlar az önce 2 sezonunu izleyip bitirmiş olduğum Twin Peaks dizisinin finali olan sinema filmini izledim. Ama hala kafamda sorular ve boşluklar var. Öncelikle, bi kaç soru sorayım:

• Imdb'de de baktım ama hala emin değilim. Twin Peaks ikinci sezonu 22 bölüm olmak üzere iki sezondan oluşuyor, doğru mudur?
    • İkinci sezonun 22. bölümünden sonra, Twin Peak'sin devamı adına yapılan ilk şey, Twin Peaks: Fire walk with me filmidir. Doğru mudur?
    • Bu filmden sonra, devam eden başka bir proje vb. herhangi bi halt yoktur, doğru mudur?

Eğer yukardaki üç madde doğru ise, kafamdaki boşlukları sorayım:

• Bob, Cüce, Deve, Yaşlı kadın ile torunu gibi karakterler ve siyah/beyaz loca neyin nesidir? Bu sorunun tam bir cevabı var mıdır yoksa bizim doldurmamız için bırakılan boşluklar mıdır?
    • Eğer yukardaki sorunun cevabını, izlemediğim herhangi bir bölüm ve ya film yüzünden anlamıyorsam lütfen cevap vermeyin. Yok eğer bahsettiğim gibi izlediğim bölümler arasında cevabı varda ben anlayamamışsam cevabınızı bekliyorum.

Muhtemelen verdiğiniz cevaplar yine beni soru sormaya itecek. O yüzden şimdilik bu kadarla sınırlı kalıyorum. (:

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Up'lıycam. Up'lamak zorundayım.

hay
Toplam Hit: 559 Toplam Mesaj: 2