Twitter!
-
Arkadaşlar meraKTAN twittera üye oldum. Paso mail gelip duruyo anında gıcık oldum. Üyelik nasıl sonlanrılıyo bilen var mı? Yada ingilizcesi olan (:
-
La bi yardım be!
-
twitter ne işe yarıyo yaw. Çok gördüm ama merak edip dalmadım içine
-
Ben mal gibi daldım işte içine. Bi bok yok. Günlük gibi yazıyon. Şu an içiyorum şu an işiyorum. Sana soruyo işte what are you doing?
Ulen ananı doing ama ingilizcem yokkiii
-
En çok kullanılan ücretsiz blog yazma servisi olan ve şu an Google'nin elinde bulunan BLOGGER yani blogspot , Twitter'in şuanki CEO su tarafından kurulup Google'ye satılmıstı.
Twitterda aynı şekilde son zamanların en iyi çıkış yapmış ve alanında markalaşmış ve taklidlerini doğurmuş bir mikroblogdur.. mikroblog kavramını ortaya çıkarandır..
google tarafından satın alınmak istenen fakat kendini satmayan bir web sitesidir.
google tarafından twittera 250milyon dolar teklif sunulmuştur..
sadece yorumlarınızı ilginç buldum bunu belirtmek istedim..
edit: Şu ana kadar twitterı satın almak isteyen firmalar sırasıyla , FACEBOOK , GOOGLE VE APPLE dir.
-
ben de bi numarasını görmedim
millet ne anlıyo çözemedim
anlasam belki ben de severim :-/
-
Kapattım bile ben hesabı ohh
-
blog yazmayı bilmeyenler blog yazmaya üşenenler yazcak bişiyi olmayanlar için cıktı heralde bu mikroblog dalgası :P
-
İngillizcen varsa güzel bir blog şekli yabancı ünlülerden shaq, ashton kutcher, barrack obama,micha barton vb ünlülerin twitter hesabı var türklerdende gördüğüm sertab erener,demir demirkan,burcu esmersoy,erdil yaşaroğlu gibi tanıdıklar var türkçe dil seçeneği gelirse sanırım yaygınlaşır,soruna gelince settings kısmında delete my account yazıo oraya bi tık atabilirisin..