Twitter Bot Hakkında
-
Merhaba arkadaşlar ,
Twitter için otomatik hesap açan veya işlem yapan botlar konusunda kafama takılan birkaç şey vardı ;
- Mesela aynı ip den kaç hesap açmaya kadar izin verir , aralıklar kaç saniye olması gerekir ,
- Piyasa da tt olma garantisi verenler nasıl bir sistem kullanıyorlar yani hadi manuel veya yavaş bi şekilde oto olarak hesap açtınız nasıl aynı anda hepsinden paylaşım yapıyor
- Dil olarak hangi dille bu tür programlar yazılabilir (python muhtemelen iş görecektir ama şu dil daha esnek olur dediğiniz bi dil varmı)
Velhasılı kelam bu tür şeyler kafamı kurcalıyor..
(Not. Sosyal medya özürlü biriyim)
-
Ben JAVA ile yaptım. 1 senede yaklaşık 200 adet hesabım vardı takipçileri ise 300.000-150.000 arası değişiyordu. Fakat 11.24.2016 tarihinde bütün hesaplarım askıya alındı :) O gün bu gündür bıraktım. O işi.
Ekmek yer misin ? Sorusuna gelince hayatta yiyemezsin çünkü twitter Reklam platformu asla değil.. Ha TT vs işine gireceğim dersen bu işi yapan çok kişi var hesap kasmana gerek yok :) TT dediğin ne kadar çok tweet ne kadar cok farklı kullanıcı ve zaman dilimine göre atılan tweet sayısına göre TT oluyorsun...
Uğraşma derim ama hemen hemen her Scripting dilerinde ypabilirsin Python güçlü dildir. ama senin burda en iyi dil gibi bir sorunun olmayacak çünkü attığın her API isteğinden sonra senin Thread mantığında Sleep etmen gerekiyor.. ve bu Sleep süreleri random olmalı . Yani senin bot olup olmama kriterlerini sürekli değiştirmen lazım.. Ben her hafta sunnucu IP değişiyordum :) Fakat yakalandım..
Kolay gele.
-
Ya illa hesaplar patlayacaktır koskoca firma illa tespiti olacaktır da bunu tolere edecek kadar yeni hesap açmaya işlem yapmaya vakit verirse tabi.
Peki 200 hesap üzerinden aynı anda işlem yapman mümkün müydü yoksa farklı hesaplar işleminde de mi sleep gerekiyor
-
günde 10 hesap açabiliyorsun ben 3-4 hafta her gün açtım