folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Twitter E-Posta Onaylama Sorunu[Çözüldü]

Twitter E-Posta Onaylama Sorunu[Çözüldü]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar

Twitter hesabımda kullandığım e-posta adresimin onaylanmamaış olduğunu gördüm  Twitter arşivirni indirmek istedğimde bu uyarıyı verdi ve onay maili gönder dediğimde e-posta adresime onay maili gelmiyor 
    (spama engellediklerime vs baktım sorun yok)
    ama parola sıfırlama maili attığımda geliyor bir yöntem daha var dediler mobilden e-posta ekle diye bir yer var mobilde kullanıcıcadı ve şifremle giriş yap diyorum gayet rahat hesabımı açıyorum ve e-posta adresimi gir dediğimde bu e-posta adresi başka twitter hesabında kullanılıyor uyarısı veriyor ama ben oturum açarken o e-posta hesabını yazarak oturum açıyorum ve kendi twitter hesabıma giriyorum nasıl olurda bir başka hesabın gözükebilir ? eğer başka hesapta kullanılıyorsa o hesabın açılması gerekmez mi?
    bu sorunu nasıl çözezbilirim 

supporta yazdım bana salak salak e-posta sıfırlama bağlantısı yolluyorlar 

SeRDaR tarafından 30/Eyl/16 14:26 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Güncel

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam Mobilden giriş yap Maili değiştir daha sonra hesap almaya çalış bakalım ne olacak . Ek olarak önemli bilgi yoksa ver ben halledeyim 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Çözüm support bugün kendisi onaylama maili atmış o şekilde çözdüm beyler teşekkür ederim yorum yazanlara

Toplam Hit: 974 Toplam Mesaj: 4
twitter twitter hesap onaylama twitter e-posta onaylama