Twitter Hakkında Yardım
-
televizyonda bir programa mesaj göndermek istiyorum. Ancak verdiği adres twitter adresi. Benim twitter yok bunlara nasıl mesaj atabilirim twitter hesabına başka adresten atılabilir mi?
-
twitter hesabı olmadan, başka bir twitter hesabına mesaj atamazsın.Hesap zorunludur.
-
Bir de seni takip etmeyenlere mesaj atamıyorsun diye biliyorum, yan hem hesap açacan hemde seni takip edeceklerki mesaj atasın. Yamuluyorsam düzeltin.
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------Bir de seni takip etmeyenlere mesaj atamıyorsun diye biliyorum, yan hem hesap açacan hemde seni takip edeceklerki mesaj atasın. Yamuluyorsam düzeltin.
-----------------------------
hayır öyle bir şey yok muhterem kardeşim :d hesabın varsa atarsın, follow şart değil. -
ya peki bana onay gelmeden mıllet benı eklıyo bunu nasıl engellerım ?
bıde baska bı sorumda bende eklı olmayanlar tweetlerımı göremesın :D bunu bı kac kısıde gordum ayar olarak yapamadım yardımcı olabılcek varmı acep ?
-
senin dediğin face i olmadığı halde birini eklemeye çalışmaya benzio :p
-
Ayarlardan project my tweets diyeceksin.
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------ya peki bana onay gelmeden mıllet benı eklıyo bunu nasıl engellerım ?
bıde baska bı sorumda bende eklı olmayanlar tweetlerımı göremesın :D bunu bı kac kısıde gordum ayar olarak yapamadım yardımcı olabılcek varmı acep ?
ekleme değil o kendimden daha sayın arkadaşım :d follow yapıyorlar takip ediyorlar.Bunun onayı falan yok.Ama istersen hesabını koruma altına alırsın, o zaman onayın gerekir.Twitlerin gozukmesin istiyosan protected yapcaksın ayarlardan.
nasıl yapacağın burda var
http://support.twitter.com/entries/14016-about-public-and-protected-accounts -
b1238809 bunu yazdı:
SpoofU bunu yazdı:
Bir de seni takip etmeyenlere mesaj atamıyorsun diye biliyorum, yan hem hesap açacan hemde seni takip edeceklerki mesaj atasın. Yamuluyorsam düzeltin.
hayır öyle bir şey yok muhterem kardeşim :d hesabın varsa atarsın, follow şart değil.
-----------------------------Peki beni takip etmeye çalışan birine mesaj yollamak istediğimde neden böyle bir uyarı alıyorum "You can't send a message to a user who is not following you."?
Mesaj gönderirken, Yukarından "Messages"/"New Message" kısmından göndermiyor muyuz?