Twitter Mı Facebook Mu
-
benim sitenin bu iki sitede de sayfası mevcut twitter da 1,5 k takipçi var face 13k civarı bilenyok sayesinde oldu o da.
Şimdi sitemde makale yayınlıyorum çabuk index alsın diye makaleleri burdan yayınlıyorum linkini atıyorum twitterda gönderince tıklamalara bakıyorum siteden hemen 20 oluyor max 25 facebookta bu kadar bile olmuyor.
2 sorum var
1500 takipçiye göre 20 tıklama az değilmi ?
13k takipçi olan facete neden bi twitter kadar tık gelmiyor
buyrun bakalım.
-
1500 kişiden kaç kişisi o twiti görüyor diye buraya bak bi; https://analytics.twitter.com
Mesela geçen gün cem yılmaz bi twitimi rt yaptı. 7 milyon takipçisi var, kaç kişi o twitimi görmüş söyleyeyim; 243.030 kişi
Sözün özü atılan twiti tüm takipçilerinin görecek diye bir kaidesi yok hocam.
coLin tarafından 17/Eyl/14 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
coLin bunu yazdı
1500 kişiden kaç kişisi o twiti görüyor diye buraya bak bi; https://analytics.twitter.com
Mesela geçen gün cem yılmaz bi twitimi rt yaptı. 7 milyon takipçisi var, kaç kişi o twitimi görmüş söyleyeyim; 243.030 kişi
Sözün özü atılan twiti tüm takipçilerinin görecek diye bir kaidesi yok hocam.
tamam hocam onu anladım da face le twitter orantısızlığı niye sence.
-
Tweetleriniz, son 28 gün içinde 0 kez görüntülendi
bu yazdı hocam :S
ağlayacam ben boşamı attım o kadar twit i :)
-
HeYeT bunu yazdı
Bir kaç gün sonra tekrar bi bak hocam. Bazen ilk giriş sonrası verileri toplama da gecikiyor twitter.
-
coLin bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
Bir kaç gün sonra tekrar bi bak hocam. Bazen ilk giriş sonrası verileri toplama da gecikiyor twitter.
teşekkürler hocam.
-
Arkadaş bu nedir ya boşuna mı paylaşıyoruz orda.. 4 bin takipçim var benimde.
-
beyler bosa üzülmeyin diye söylüyorum buna dikkat ettiniz mi
Gönderilen Tweetler için görüntülenme ve etkileşim ölçümleri Twitter Reklamları veya İstatistikleri kaydınızı yaptıktan sonra kullanılabilir. Başlamak için şimdi tweetleyin!