Twitter PM'lerim Kendiliğinden Siliniyor.
-
Twitterda bir başkasıyla sohbet ederken bakıyorum eski sohbetlerden biri ya da bir kaçı silinmiş.
Kendi kendine az önce de oldu.
Bunların otomatik silme planlaması mı var?
Kota gibi bir şey mi var?
Yoksa bir tek bana mı oluyor?
-
bana da oluyor
-
karşıda ki mesajları silince senin mesajlarda gidiyor öyle de saçma bişey
-
bu facebook ta da var sanırım karşıda ki mesajları silince sende de gidiyor.
-
Twitterda var böyle bir şey.
Geçen çok lazım oldu bir mesaj atmam icap etti. Canımdan bezdirdi hem geç gidiyor hem 140 karakter hemde karşıdaki silince by bye.
-
o nerden çıktı karşıdaki silince sendende gitmesi şantaja karşı önlemmi almış piçler.
-
DevilKingtr bunu yazdı
o nerden çıktı karşıdaki silince sendende gitmesi şantaja karşı önlemmi almış piçler.
çizik.. böyle bişi varsa takip.. caps alalım hemen :D
-
DevilKingtr bunu yazdı
arkadaşa dm attım denemek için sonra dedim sil bakıyım ordan baktım bende de silinmiş
-
CAgAtAy bunu yazdı
bu facebook ta da var sanırım karşıda ki mesajları silince sende de gidiyor.
feysbukta silinmiyor müdür mesajlarımı silen ve beni engelleyen birkaç kişinin mesajları hala duruyor
geçende arkadaş mesaj bölümünü temizliyordu onunla yazıştıklarım hala duruyor
-
Evet twittter smsleri her kişi için yedek almıyor ki. Yani mesajları silme yetkisi her iki kişide de var. karşı taraf silince sizde, siz silince karşı tarafta mesajlar gider :)
-
Geçen sene civarı benim de tweetlerim silinip duruyordu, 300'ü geçtikten sonra ara ara 10 tane eksilmeye başlamıştı rastgele, belirli düzenli bir tarih sıralaması olmadan. Uygulama yok, yetki falan vermemiştim birşeye. Sapıtıyor sanırım arada.