Twitter Sorunları
-
uzun süredir hiç bir sıkıntı olmadan tıkır tıkır işleyen twitter son zamanlarda kapasitif sorunlar yaşamaya başladı.. bir çok üyede bundan şikayetçi. işin aksilik tarafı twitter yöneticileri susmayı seviyor gibi :)
@mod:konuyu doğru yerlere açmaya özen gösterelim bide sorunsal yazmaktan vazgeçin yav...
-
kapasite sorunu var sitede, bunu zaten twitter yonetimi dile getirmişti.Böyle bi sorun istemiyosan paran da varsa 50 60 tane sunucu alıp twitter a hediye etcen başka yolu yok
-
edit: şimdi dicen ki facebook daha kalabalık onlar da niye olmuyo, twitter da adam sıçtığı boka kadar saniye saniye yazıyor da ondan, face öyle değil.
-
lakin benim alıcağım sunucu br halta yaramaz twit kendi sunucusunu yaratmalı sanırım ayrıca daha iiyi alternatiflerde dşünülebilir
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------lakin benim alıcağım sunucu br halta yaramaz twit kendi sunucusunu yaratmalı sanırım ayrıca daha iiyi alternatiflerde dşünülebilir
-----------------------------
abi orası çok yoğun ya, saniye saniye yazanlar var, şimdi tuvalete gittim sıçtım çıktım yemek yicez, yok tuvalete gittim sifonu çekmeyi unutan kaç kişiyiz vs. töbe töbe -
kendi kendine konuşuyorsun zannettim lan :D
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------kendi kendine konuşuyorsun zannettim lan :D
-----------------------------
koptum :D:D -
twitter felç oldu bende arkadaşlar.hiçbir sekme açılmıyor.eski twitleri falan göremiyorum.profilim bile açılmıyor.sağ taraftaki kısım dahi yok...
-
ehveniser bunu yazdı:
-----------------------------twitter felç oldu bende arkadaşlar.hiçbir sekme açılmıyor.eski twitleri falan göremiyorum.profilim bile açılmıyor.sağ taraftaki kısım dahi yok...
-----------------------------bi desdur çekseydin hocam :d kaç aylık konuyu hortlatmışsın :D
-
ehveniser bunu yazdı:
-----------------------------twitter felç oldu bende arkadaşlar.hiçbir sekme açılmıyor.eski twitleri falan göremiyorum.profilim bile açılmıyor.sağ taraftaki kısım dahi yok...
-----------------------------bi desdur çekseydin hocam :d kaç aylık konuyu hortlatmışsın :D