Twitter Sorusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Twitter da birini takip ediyoruz ama o bizi etmiyor, karşı taraf bir twit attığında biz ona reply yapsak, yaptıgımız reply ı karşı taraf görebiliyor mu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    syklops bunu yazdı:
    -----------------------------

Twitter da birini takip ediyoruz ama o bizi etmiyor, karşı taraf bir twit attığında biz ona reply yapsak, yaptıgımız reply ı karşı taraf görebiliyor mu

Evet.

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

anasayfadadaki tweet listesinde görmez.ancak sağda bir tuş var mesela benim nickim oguzkocaer, sağda @oguzkocaer diye bi buton var ona basarsa (ki zaten o butonun amacı bu) ona kim ne yazmış görür takip etse de etmese de.

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

anasayfadadaki tweet listesinde görmez.ancak sağda bir tuş var mesela benim nickim oguzkocaer, sağda @oguzkocaer diye bi buton var ona basarsa (ki zaten o butonun amacı bu) ona kim ne yazmış görür takip etse de etmese de.

Seni ekledim .)

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

eyvallah

Toplam Hit: 1180 Toplam Mesaj: 5