Twitter Takipçi Kasma ?
-
-
Unfollowjet kullan
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Unfollowjet kullan
Çok reklam var sunu 5tl ile vip olsa daha mantıklı
-
Türk sunucumuz 50k'ya kadar Türk bot takipçi desteği sağlamakta hocam. Ücretsiz girilen sistemlerde günlük alıcağın 100-200 takipçiye ve emeğine değmez. :)
-
orheyn bunu yazdı
Türk sunucumuz 50k'ya kadar Türk bot takipçi desteği sağlamakta hocam. Ücretsiz girilen sistemlerde günlük alıcağın 100-200 takipçiye ve emeğine değmez. :)
Kaç papel?
Tbt oluru nedir?
Öğrenci indirimi var mı? :B
-
Atakan bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Unfollowjet kullan
Çok reklam var sunu 5tl ile vip olsa daha mantıklı
Hocam bu hizmeti zaten aylık 10-15 $ a satıyor millet. 1 Aylık reklam kaldırma şeysini koyacağım bende biraz zamana ihtiyacım var vaktim yok. Ama şuan bu şekilde malesef.
-
dün gece twitter bot hesapları tedavülden kaldırınca 500 takipçi uçmuş,acaip moralim bozuldu :)
hayırsever müritler,hediye mahiyetinde bana 10-15 bin takipçi yollasın belki moralim şenlenir...
-
noname bunu yazdıorheyn bunu yazdı
Kaç papel?
Tbt oluru nedir?
Aynen hocam şöyle bir güzellik felan olsa ne güzel olur
-
Atakan bunu yazdınoname bunu yazdıorheyn bunu yazdı
Kaç papel?
Tbt oluru nedir?
Aynen hocam şöyle bir güzellik felan olsa ne güzel olur
TBT çıldırdı takipçi istiyor. Orheyn kayıtsız kalmayacaktır. :D
Bu arada youtuber olmak isteyen biriyle çalışmaya başladım. Youtube takip-izlenme satın alabiliyor muyuz Orheyn?