folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Twitter Takipçi Kaybı

Twitter Takipçi Kaybı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Yakınlar böyle bi hata falan oldu mu? Yada genel mi oldu yoksa bacı kullanıcılar mı oldu? Geçen bi arkadaş ssöyledi tüm takipçileri silinmiş ama zaten azdı benim 400 500 civarı, cok net bilmediğim için azaldı mı farkında değilim ama takip beni takip ettiğinden emin olduğum bi kaç kişide seni takip ediyor yazısı görmedim acaba sadece yazı mı görünmüyor bigisi olan var mı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Spam yiyince twitter seni bloklaryada yada takipcilerini dondurur 0 gösterir senin aktivitene göre geri verir yani fake yada spam hesap olarak bildirildigi icin ..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

Spam yiyince twitter seni bloklaryada yada takipcilerini dondurur 0 gösterir senin aktivitene göre geri verir yani fake yada spam hesap olarak bildirildigi icin ..

Yok hocam öyle değil en basitinden kuzenim unf yapmış yani o yapmamış kendiliğinden olmuş

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 723 Toplam Mesaj: 3