Twitter Takipçi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

Arkadaşlar takip ettiğim tüm kişilerin tamamını sildim ama hala 6 tane takip görünüyor bu sorunu nasıl çözebilirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Normalde yardım ederdim ama sen Uyaniklik yaptığın için yoh. Yarın obur gün takip etti diye takip ettiginiz böyle yapabilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Konu adına şöyle bir varsayımım var.

Mesela bana gelen bazı dmleri ben silemiyorum. Bunun nedeni o hesapların twitter tarafından kapatılmış olmaları. Kendileri kapatınca olmuyor ama twitter hesabı kapatınca bu mesajları silemiyorsun.

Bu olayıda bir nevi ona benzettim.

Hesapları kapananların senin profil dahil takibe aldığı kişilerde askıda kalması gibi birşey kanımca.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

hiç bir twitter uygulaması kullanmıyorum ama tanımadığım kişler kendiliğinden takibime alınıyor ben siliyorum başka başka kişileri takibime alıyor 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Önbelleği temizle

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

https://twitter.com/settings/applications şuradan izin verdiğin uygulamaları gözden geçir. izin verdiğin bir uygulama başkalarını takip ediyordur. Herkesi takibi bırakmana rağman sayının değişmemesi ise Twitter Cache'i ile ilgilidir geçer...

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

https://twitter.com/settings/applications şuradan izin verdiğin uygulamaları gözden geçir. izin verdiğin bir uygulama başkalarını takip ediyordur. Herkesi takibi bırakmana rağman sayının değişmemesi ise Twitter Cache'i ile ilgilidir geçer...

hocam ordan baktım izin verdiğim uygulama yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

düzelir o bi müddet sonra ...

Mevzu derin | Papikolas Planet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    doganoglu66 bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

hocam ordan baktım izin verdiğim uygulama yok

hocam o zaman facebook sayfa beğendirme benzeri bir virus bulaşmış makinada oturum açtıysan oradan kaynaklanıyor olabilir. sayfa beğenme == belirli kişileri takip etme.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 1133 Toplam Mesaj: 9