Twitter Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

arkadaşlar twitterda dolanırken bi site buldum takipcikazan.info oan sisteme giriş yapıyosunuz sisteme diğer giriş yapan kişilerle otomatik karşılıklı takip baslıyor bu uygulama sayesende kafayı taktım buna buna benze script nerden bulubiliriz parayla olsa bille nerden alabiliriz yada asp ile yazmamız mümkünmüdür twitter apisi asp ile kullanılabilirmi yardımcı olursanız sevinirim iyi günler :)

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

yada şöyle diyelim Türkçe twitter api kütüphanesi nerden bulabiliriz yani mesela retweet ettirmek için nasıl bi api kullanabiliriz yada takip ettirmek için twitterın kendi sitesinde ingilizce ingilizcem iyi olmadığı için anlayamıyorum

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

abraham ismindeki birinin PHP için kütüphanesi var. çok güzel bir kütüphane. onu kullan problem yaşamazsın.

ASP ile yapılır tabiki. POST,GET işlemleri için fonksiyonlar yazarsın ve veriler xml olarak çekip ayıklarsın. Bende asp'ciyim ama yazdığım twitter uygulamalarında php tercih ediyorum. json ile işler kolaylaşıyor.. ah json için asp kütüphanesi olsaydı doğru düzgün... :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iyiymiş la :D 60 takipci geldi ahahaha

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:
    -----------------------------

iyiymiş la :D 60 takipci geldi ahahaha

Sende 120 kişiyi takip etmişsindir :)

Benzer bir sistem hementakip.org

-> Çözümüm

Önce listenizi alan bir program yapın. Sonra yeni gelenleri o liste ile karşılaştırıp unfollow edin :) 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:D warmı böle baska siteler .. uye sayısını otomatık artırcamız ? takip ettıklerımızı sileriz :D onlar takip eder o sorun degil :D takipci lazım ahahaha.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sonra sistemden nasıl çıkıyoruz 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:

sonra sistemden nasıl çıkıyoruz 

uygulamayı kaldır profilinden

Toplam Hit: 1268 Toplam Mesaj: 8