Twitter Uygulaması
-
arkadaşlar twitterda dolanırken bi site buldum takipcikazan.info oan sisteme giriş yapıyosunuz sisteme diğer giriş yapan kişilerle otomatik karşılıklı takip baslıyor bu uygulama sayesende kafayı taktım buna buna benze script nerden bulubiliriz parayla olsa bille nerden alabiliriz yada asp ile yazmamız mümkünmüdür twitter apisi asp ile kullanılabilirmi yardımcı olursanız sevinirim iyi günler :)
-
yada şöyle diyelim Türkçe twitter api kütüphanesi nerden bulabiliriz yani mesela retweet ettirmek için nasıl bi api kullanabiliriz yada takip ettirmek için twitterın kendi sitesinde ingilizce ingilizcem iyi olmadığı için anlayamıyorum
-
abraham ismindeki birinin PHP için kütüphanesi var. çok güzel bir kütüphane. onu kullan problem yaşamazsın.
ASP ile yapılır tabiki. POST,GET işlemleri için fonksiyonlar yazarsın ve veriler xml olarak çekip ayıklarsın. Bende asp'ciyim ama yazdığım twitter uygulamalarında php tercih ediyorum. json ile işler kolaylaşıyor.. ah json için asp kütüphanesi olsaydı doğru düzgün... :)
-
iyiymiş la :D 60 takipci geldi ahahaha
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------iyiymiş la :D 60 takipci geldi ahahaha
-----------------------------Sende 120 kişiyi takip etmişsindir :)
Benzer bir sistem hementakip.org
-> Çözümüm
Önce listenizi alan bir program yapın. Sonra yeni gelenleri o liste ile karşılaştırıp unfollow edin :)
-
:D warmı böle baska siteler .. uye sayısını otomatık artırcamız ? takip ettıklerımızı sileriz :D onlar takip eder o sorun degil :D takipci lazım ahahaha.
-
sonra sistemden nasıl çıkıyoruz
-
griffin bunu yazdı:
-----------------------------sonra sistemden nasıl çıkıyoruz
-----------------------------uygulamayı kaldır profilinden