folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Twitter Ve İnternet Marketing

Twitter Ve İnternet Marketing

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Dünyada bir twitter çılgınlığı sürüp gidiyor peki biz bunu seo da nerde kullanabiliriz.Şimdi twitter da siz birşeyler yazıyorsunuz sizi takip edenler çıkıyor iste o sayıyı binler seviyesine ulaştırırsanız belki sitenize hit çekebilirsiniz.Lakin bu twitter şu an için Türkçe sitelerinizde bir işe yaramaz.Ama ingilizce siteniz varsa twitter ı kullanarak sitenize sağlam hit çekebilirsiniz.Ama bu kadar uğraş vermeye değer mi bilmem ama twitter ın internet marketing de yeri budur.Ayrıca mesela çok sevilen birisi olursanız sevenleriniz sizin yazdıklarınıza güvenerek ticaret yapabilir.Mesela siz bir zayıflama ilacı satıyorsunuzdur.Dersiniz ki bu ilacı kullandım işe yarıyor, bu sayede sizin takipçilerinizde sizi okuyarak o ürünü satın alabilirler.Uzun bir uğraş gerekiyor, usa için değer ama Türkiye için değermi bilmem.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

olmaz die bi kaide yok olur hocam neden olmasın

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    hocam Türkiye de pek bi işe yaramaz, yarar da işte çok zor bizdeki bilinçle dışardakilerin bilinci pek tutmuyor ama yapılabilirse güzel olur, ama çok uğraşman gerekiyor, çok yazı yazman gerekiyor, oldukça vakit harcaman gerekiyor, sonunda bişeye deyecekmi ona karar vererek girmek gerek yoksa ona harcadığımız süreyi kendi sitelerimize harcasak siteler uçar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

seo kelimesinde 1.sayfaya cıkmak hiç de zor değil aslında.. yeni başlayanlara bunu söylemek için ekledin hocam galiba..

edit : seo hizmeti veriyormuşsun , insanlardan 250 TL yi alıp hiç bir şey yapamama ihtimalini ortaya koyarak , en az 250 TL yi riske atın demek ne kadar etik bilmiyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

seo kelimesinde 1.sayfaya cıkmak hiç de zor değil aslında.. yeni başlayanlara bunu söylemek için ekledin hocam galiba..

edit : seo hizmeti veriyormuşsun , insanlardan 250 TL yi alıp hiç bir şey yapamama ihtimalini ortaya koyarak , en az 250 TL yi riske atın demek ne kadar etik bilmiyorum..

ben profesyonel seocu degilim işimde bu degil zaten ögrenciyiz, cep harclıgı cıksın diye müşteri gelirse yapıyoruz, genellikle ben müşteri bulurum, ordaki para konusu biraz karışık aslında birisi geldi bir oyun kelimesinde ilk sayfa istedi, 1000 ytl yazıyor ama adam zaten 300-400$ kazanıyor bana nasıl 1000 ytl versin :), 250 ytl vermem olayıda sadece oraya biraz ciddi dursun diyedir.Normalde işi yaparım parayı ondan sonra alırım.TAbi tanıksa, yoksa hiç bilmediğim biri ise kural geçerli.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

syklops bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

ben profesyonel seocu degilim işimde bu degil zaten ögrenciyiz, cep harclıgı cıksın diye müşteri gelirse yapıyoruz, genellikle ben müşteri bulurum, ordaki para konusu biraz karışık aslında birisi geldi bir oyun kelimesinde ilk sayfa istedi, 1000 ytl yazıyor ama adam zaten 300-400$ kazanıyor bana nasıl 1000 ytl versin :), 250 ytl vermem olayıda sadece oraya biraz ciddi dursun diyedir.Normalde işi yaparım parayı ondan sonra alırım.TAbi tanıksa, yoksa hiç bilmediğim biri ise kural geçerli.

referansın varmı peki? (kendi sitenin dısında) ki seo kelimesinde ilk sayfaya cıkmısken r10dan parayı götür derim yenı baslayan cok ufak paralara da olsa seo calısması yaptırmak isteyen oluyor..

daha fazla uzatmıcam dostum çünkü zaten dogru dürüst acıklamanı yapmıssın.. para kazanmaya bak derim.. ben dahil kimseye aldırma ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

syklops bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

referansın varmı peki? (kendi sitenin dısında) ki seo kelimesinde ilk sayfaya cıkmısken r10dan parayı götür derim yenı baslayan cok ufak paralara da olsa seo calısması yaptırmak isteyen oluyor..

daha fazla uzatmıcam dostum çünkü zaten dogru dürüst acıklamanı yapmıssın.. para kazanmaya bak derim.. ben dahil kimseye aldırma ;)

hocam r10 biraz garip yer, birde ben eş dost çalısıyorum, bulundugum illerde iş yapıyorum, unide kaldıgım evde net yok :s , sadece yaz aylarında seo işleri ile uğrasıyorum, nakite sıkısmazsam uğrasmam :), yorucu iş, referanslar var aslında, çok ahım sahım kelimeler degil, kendi illerinde en iyi yerlerdeler.

Toplam Hit: 1849 Toplam Mesaj: 7