Twitter Veri Çekme Hatası
-
Halen yapmakta olduğum bir web projesiyle ilgili bir sorunum var ve önemli bir sorun, twitterdan kullanıcı bilgisi çekiyorum, localde ubuntu üzerine zpanel kurulu, orada sıkıntısız çalışıyor çekme işi, xml apiden çekiyorum, fakat realde çalışıyor ama arasıra hata veriyor, php.ini dosyasında hangi ayardan kaynaklanıyor olabilir bilen var mı ?
php.ini için hostun izin verdiği ayarlar aşağıda.


-
Ne hatası veriyor onu da yazaydın eyiydi.
-
Kayıt gelmediği taktirde aşağıdaki kod' da yazan hata geliyor yani Twitter::_connect() Hata: `<em>{$this->tweetUser}</em>` isimli kullanici Twitter'da bulunamadi.<br> yada sonra tekrar deneyiniz.
private function _connect() {
if(!@$this -> xml = simplexml_load_file('http://api.twitter.com/1/users/show.xml?screen_name=' . $this -> tweetUser)) {
if($this -> DOE) {
die("Twitter::_connect() Hata: `<em>{$this->tweetUser}</em>` isimli kullanici Twitter'da bulunamadi.<br> yada sonra tekrar deneyiniz.");
} else {
return false;
}
}
} -
Henüz problemi bulamadımm

-
Hostda yetkili kisiyle görüştüm, max_execution_time ve max_input_time değerlerini değiştirmek lazım dedi ama php ini ayarlarında bu seçenek etkin değil, değer giremiyorum, acaba php dosyasına yazılım şekli varmıdır set_time_limit(0); gibi.
