Twitter"Dan Para Kazanmaya Ne Dersiniz?
-
Twitter hesabınızdan para kazanabilmeniz için beamagpie ve Twitter Team işbirliği ile hazırlanan reklam sistemini anlatacağım.
Twitter'da paylaştığımız yazılar arasında text reklamlar yayınlayan reklam servisi, size kaç yazıda bir reklam çıkacağı konusunda da seçenekler sunuyor.
isterseniz nasıl üye olunduğunu ve neler yapmanız gerektiğini anlatarak devam edelim;
- ilk olarak be-a-magpie.com'a giriyorsunuz ve aşağıdaki resimdeki butonlardan "For Twitterers"a tıklayorsunuz.

Açılan sayfadaki kutucuğa Twitter hesabımızı yazıyoruz ve beamagpie aylık ne kadar kazanabileceğinizi tahmin ediyor.

ve yine aynı sayfada sağ tarafta "I accept Terms and Condition" işaretleyip, Twitter şifrenizi giriyorsunuz ve "sing up" buttonuna basıyorsunuz.

- Hepsi bu kadar. be-a-magpie.com giriş yaparak text reklamların kaç yazıda bir yayınlanacağını veya reklam metinlerinin üzerinde ne yazmanı istiyorsunuz dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
- Ayırca kişisel bilgilerinizi ve adresinizi yazarak üyelik bilgilerinizi tamamlamayı unutmayınız zira be-a-magpie.com hesabınızda 30 € biriktiğinde ödemeyi isminize çek göndererek yapıyor.
-
Linklerde Ref Var Bu ne biçim iş ya!
-
dolandırıcılık
-
şöle normal bi adense daha iyi diğilmi hocam
-
Şimdiye kadar böyle yüzlerce şey gördüm. Bu işten 1 kuruş kazanına denk gelmedim. Boşuna başkalarının reklam ameleliğini yapma.
Oturduğu yerden başarıya ulaşabilen tek canlı tavuktur.
-
başka bi siteden alıntı yaptım ref mef anlamam zaten.
-
tagext bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdiye kadar böyle yüzlerce şey gördüm. Bu işten 1 kuruş kazanına denk gelmedim. Boşuna başkalarının reklam ameleliğini yapma.
Oturduğu yerden başarıya ulaşabilen tek canlı tavuktur.
-----------------------------
o bile dolaşıp börtü böcek birşeyler yiyor hoca :) -
Tahribatta yeni bir pilli furyası başlayabilir. Çek sistemi ile çalışıyor ve 40 takipçisi olan bir profile 0.13€ verebileceğini tahmin ediyor. Google veya Router gibi yüz binlerce takipçiniz yoksa hiç uğraşmayın. O kadar takipçiniz varsa da tenezzül etmeyin :)