Txt Belgelerini Hızlı Düzenleme Programı İstek!!!
-
Arkadaşlar bu aralar çoğu forum sitesi linkleri gizlemeye başladılar.Eskiden sağ tıklayıp hepsini flashgetle indir diyip linkleri alıp direk bağlayabiliyor varsa sadece sonlarındaki .html leri silmekle uğraşıyordum.Şimdi ise örneğin ":" yerine "%3a" "/" yerine "%2F" gibi karakterleri değiştirmekle yada tek tek tıklayıp c/p yapmakla uğraşıyorum buda sıkıcı oluyor doğrusu.Kısaca dosya isimlerini değiştirmek için kullandığımız RENAMER adlı mükemmel bi program gibi txt word belgelerini hızlıca düzenleyebileceğimiz bi program bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
elim deymişken renamer v6.0 programınıda veriym elinde geniş mp3 arşivi olanların çok işine yarayacaktır.
-
Jet hızlı cevapların döndüğü forumumuzda sorunuma bi cevap çıkmaması çok ilginç.Eskiden olsa gerekirse porgramını yazar genede gönderirlerdi.Ama doğru zaman değişti.
Şimdi anladım siz benim istediğim şeyi anlamadınız.Hemen açıkliyim
Örneğin bir metin belgesinin içindeki tüm ".html" leri silecek.Tüm "%3a" ları ":" ya çevirecek tüm "%2F" leri "/" a çevirecek bi program istiyorum çok bişeymi.Bu kadar asp php v.b programlamadan anlayan adamın olduğu forumda cevap verebilecek birçok kişi var bunu biliyorum.
Verdiğim linkteki proyu da incelerseniz adam neler neler yapmış hemde freeware.
-
bekle biraz hemen yazma öle şeylersaat 2 cvp gelmesi biraz zor tabi 1 gün falan bekle cvp yoksa öle sitem et