U Names Convertor (PROGRAM)
-
Arkadaslar bir program yazdim onu burada paylasmak istiyorum....
Internetten bazen bir suru dosya dokuman indiririrz. Bazen bu dosyalarin isimlerinde TR karakterler veyaz ozel karaterler oldugunda ornegin
Dos%20ca%3Cesm%30.txt
gibi cika.
Programda dosyalari indirmis oldugunuz klasoru seciyorsunuz ve convert diyorsunuz. Daha sonra program tum dosya isimlerini tarayip ozel karakterleri olan dosyalarin isimilerini degistiriyor. Ornegimizdeki DosyaIsmi.txt oluyor.
SpecialChars.ini adinda bir dosya var oraya istediginiz kadar karater ve onun yerini almasini istediginiz karaterleri yaziyorsunuz.
Ben sadece TR karaterleri ekledim simdilik.
Indirme Linki : http://phantomyazilim.com/downloads/UNamesConvertor%20-%20Setup.7z
Adminlerin dikkatine : Arkadaslar progami yuklemenin bir yolunu bulamadim tahribata kendi siteme attim izinler geregi. Oradan alip tahribata koyarsaniz sevinirim. Taqbi linki de degistirin...
-
-
SnipeTR neyi yanlis anladin haci :) bende anlamadim simdi :):)
-
Konuyu yanlış kategori altına açmışsın bu arada yok bi şey ya..
Modlar düzeltir ama
-
Arkadasim ztn yazdim ya acamiyorum diye :) elimden gelse program arsivine koyacam bakabildin mi ? prg ya :)
Bir ara pdf indiriyordum 100 tane pdf %@(83u239.pdf olunca bunu yaptim hepsini tak-tak duzeltti bende faydasi olur diye attim buraya :)