U2 Eylül 2010"Da Olimpiyat Stadı"Nda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dünyaca ünlü rock grubu 6 Eylül 2010'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda... Daha önce Devlet Bakanı Egemen Bağış ile biraraya gelen Bono, Bağış'tan Boğaziçi Köprüsü'nde konser sözü almıştı.

İSTANBUL - New York'ta Vicdana Çağrı Vakfın'nın gecesinde Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış ile U2'un solisti Bono'nun, İstanbul konserini konuşmasının ardından konserin ne zaman olacağı sorusu gündeme geldi.

U2'nun resmi internet sitesinde açıklanan konser programına göre ünlü rock grubu 6 Eylül 2010'da İstanbul Atatürk Olimpiyat stadı'nda hayranlarıyla buluşacak.

U2 İstanbul konseri, Live Nation tarafından Pozitif ve İKSV işbirliği ile İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. Uzun zamandır hayranları tarafından merakla beklenen U2, İstanbul’u bu konserle sallamaya hazırlanıyor.

Önceki gece Egemen Bağış ile bir araya gelen Bono, seneye Türkiye’ye gelmek istediğini söylemiş Bağış da, "Eğer İstanbul’a gelirseniz size söz veriyorum, bu konseri Doğu’yla Batı’yı birleştiren Boğaziçi köprümüz üzerinde vereceksiniz" demişti.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

bkz: para biriktiriyorum :D

172* & 05-18-10 17:3x..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

acun getiriyodur egemen bağış kekliyo olmasın :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ben orda olacam buyuk ihtimal :)

http://www.napan.be/2009/11/u2-360-tour-istanbul-060910-ill-be.html

anca gidersin...
Toplam Hit: 664 Toplam Mesaj: 4