U3 Özelliği Olan Bir Flash Bellekten Bu Özellik Nasıl Kaldırılır?
-
hocalar vaktiyle toshibanın 3 özellikli bir flash belleğini almıştım. bu melet hem flash belleğin açkılmasını yavaşlatıyor hem bir boka yaramıyor. diski biçimlendirdim ama değişen olmadı. taktığımda 2 tane disk açılıyor. birisi kullandığım belleğin olduğu diğeri ise "u3 system" diye bir disk. ve bu disk biçimlendirilemiyor
-
bilne yok mu hocalar?
-
Hacı dalgamı geçiyon adammı seçiyon =D U3 demek ektra bellek alanı demek,pcyi rahatlatmak demek.Kullanmayı bi öğrensen anlarsın ne demek olduğunu :D araştır biraz neti ne işe yarıyo die,trtde bilişim rüzgarında göstermişlerdi,bi nevi extra ram gibi kullanabiliyosun sanırım.Kaldıramazsın o özelliği,o tamamen donanımsaldır.Kaldırmaya uraşma yani =)
-
rudeboy u3 taşınabilir programlar yüklemek için gerekli olan boktur
ayrıntılı bilgi için:
u3.com
senşn dediğin vista'da olan superfetch
-
adamım benim u3 program yuklüydü bçimlendirme yaptım diski silindi gitti.Neden silemiyon yazma korumasımı var diskte açıver varsa.Ayrıca sandisk firması silme işlemi yapmaik için yazılım dağıtıyor web uzerinden.
-
Abi şimdi gördüm hakaten paket program yapıp portable taşıyomuşun.Peki bu hipneler nie trt1de çıkıpta u3 desteği photoshop gibi programların açılmasını rahatlatır,ek ram gibi çalışır fln dedilerkine?Milletimi kekliyolarki?Bende ne zamandır böle yanlış biliyorum :D pardon ya :D
-
u3.com'da silinme özelliği varmış. sildim a.qdumu
Toplam Hit: 2895 Toplam Mesaj: 7