folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Uaz Racing 4X4 (Yardım)

Uaz Racing 4X4 (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

uaz racing 4x4 oyununu kurdum güzel bi oyuna benziyo fakat yarışlara girdigimde donuyo sorunu nasıl cözebileceğimi söyleyebilcek varmı?

ya da ben crack tan oldugunu dusundum bu oyunun crackını yollayabilcek varmı??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    crackten olsa oyuna hiç almaz sistem özelliklerin karşılıyomu oyunu ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    evet sistem özelliklerin oyunun minumum sistem gereksinimlerini karsılıyor mu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    evet karşılıyor.zaten single racen bi bolumunde oynayabilyon kasma falan yok ama sampiyonaya falan girince gidio
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

kajmerpac bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet karşılıyor.zaten single racen bi bolumunde oynayabilyon kasma falan yok ama sampiyonaya falan girince gidio
    -----------------------------

o zaman oyunda sorun var %99

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1023 Toplam Mesaj: 5