Ubuntu 10 A Wine Yüklemek
-
arkadaşlar beceremedim becerebilen varsa bi yardımcı olabilir mi
-
-
hazır konu açılmışken wine ile ilgili türkçe kayanak yada doküman varmı
-
Depolarda vardır zaten wine? paket yöneticisinden ara işaretle kur.Açacağın WİNDows uygulamasına sağ click-wine ile aç de yeterli.
-
teşekkür ederim inşallah becerebilirim
-
İndiridğiniz iso haldeki ubuntu dosyasını cd ,dvd yada sanal cd surucusune yerlestırın.
Ben daemon tools u kullandım .
Arındnan calıstır deyip windows içerisine seçeneği var oraya yukleyın 10 gb kadar alan ıstıyor.
Yukleme wındowsta oluyor sonra yenıden sıstem baslangıcında devam edıyor.
Daha yenı kurdum henuz sıcak :) bakalım hosuma gıttı sımdıden.Yıllardır xp kullanıyorum sıkıldım arkadas ya
-
sudo apt-get install wine1.3
yaz kurulur
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
İndiridğiniz iso haldeki ubuntu dosyasını cd ,dvd yada sanal cd surucusune yerlestırın.
Arındnan calıstır deyip windows içerisine seçeneği var oraya yukleyın 10 gb kadar alan ıstıyor.
Daha yenı kurdum henuz sıcak :) bakalım hosuma gıttı sımdıden.Yıllardır xp kullanıyorum sıkıldım arkadas ya
-----------------------------sen yanlış gelmişsin arkadaş :)
-
o6u2 bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------sen yanlış gelmişsin arkadaş :)
-----------------------------:DD wine kurmak yazınca wındows u soruyor sandım arkadas :D